Arbete, jobb, ledighet och semester

Utveckling mot lägre arbetstid och rationaliseringar är en del av den industriella revolutionen som befriat oss från arbete och som drivits av socialdemokratiska statsministrar innan Palmemordet. Det var inte enbart humant, men dessutom logiskt eftersom det ledde oss till mer tid för våra barn och det skapade lycka för oss alla. Denna politik ledde oss till ett högt automatiserat och modernt Sverige.

Vetenskapliga partiet vill därför naturligtvis inte ”skapa jobb” såsom dagens socialdemokrater vill, och vilket tyvärr flera av dagens förvirrade politiker unisont uttrycker, utan vi vill givetvis fortsätta rationalisera bort jobben ännu mer, samt dela på de nya moderna jobb som skapas i processen.

Att ”skapa jobb” och ”tillväxt” går dessutom stick i stäv med vad vetenskapliga rapporter visar att vi måste göra. Vi måste nedväxa resursförbrukning och befolkning till en naturlig balans som kan fungera i ett stabilt kretslopp på lång sikt för framtidens generationers väl.

Vi ska självfallet dela på jobben som blir kvar eftersom delaktighet och rättvisa främjar hederligt beteende. Vi ska fokusera på att skapa mer rekreation och njutning för varann istället så att alla medborgare känner sig delaktiga i samhället så mycket som möjligt. Det kallar vi verklig frihet.

Om Vetenskapliga partiet får makten så kommer sannolikt ekologiska odlingar gynnas, såväl som servicesektorn, ekoturismen, nöjes och rekreationsindustrin istället. Om Vetenskapliga partiet styr blir det helt enkelt mindre arbete, mer semester, mer tid för utbyte av massage med ekologiska oljor och mer natursköna upplevelser.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s