Brevhemligheten

Svensk kommunikation ska vara i händerna på sveriges befolkning.

Även om brevhemligheten återupprättas och utvidgas till en allmän kommunikationshemlighet, oavsett om man skickar pappersbrev, e-mail, sms eller skriver i en chat måste man se på realiteterna. Allt på Internet övervakas, om inte av vår egen underrättelsetjänst så ofta av främmande makters underrättelsetjänster..

Inte ens mjukvarubaserad och stark krypteringsteknologi räcker egentligen för tillräcklig säkerhet eftersom varken hårdvaran eller de flesta av dagens operativsystem inte är tillräckligt trygga för en säker kommunikation.

För att främja trygg digital kommunikation måste folket alltså få tillgång till säker intelligent krypteringsteknologi som defacto möjliggör trygg kommunikation. Lagar och dagens krypteringsteknologi räcker inte och kan skapa en falsk trygghet.

Vetenskapliga partiet vill därför stärka Svenska medborgares möjligheter att kryptera med oerhörd styrka samt lägga kraft på utvecklingen av dedikerade säkra kommunikationsapparater. Dessa apparater kommer dessutom utrustas med vetenskapliga deliberativa direktdemokratiska funktioner så att folket inte enbart ges makten i samhället, men också förstår på djupet vad de röstar om med intelligens innan de röstar så att direktdemokratin defacto blir funktionsduglig.

Religion och annan mental sjukdom skall helt skiljas från politik. Mentalt handikappade och blint religiösa som inte vill undersöka saker innan de har åsikter om dem, som vill tycka och trycka utan att tänka ordentligt först, måste faktiskt bort ur den direktdemokratiska processen om processen ska kunna ha fullt förtroende från en majoritet och samtidigt vara bra för kommande generationer.

Får Vetenskapliga partiet makten får du som fullt normalt mentalt bemedlad strax tillgång till bättre teknologi och du kommer då defacto kunna lita på att din privata information är just privat.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s