”De facto”-rasism, rasism och tolerans

I Vetenskapliga partiet tolereras alla människor oavsett bakgrund, men man måste naturligtvis lämna ovetenskaplig tro bakom sig för att vara med i partiet och man måste ha en viss grundläggande nivå av intelligens för att vara med. Vi talar inte om att alltid vara jätteduktig på att se helheter och samband, men om att man är en person som öppet och skeptiskt vill vara medveten, samt vill vara med aktivt och göra rätt saker med positivitet och konstruktivitet.

Ljusterapilampor och meditation leder till ökad tolerans, medvetenhet och positivitet. Detta kan alla göra oavsett förmåga att se helheter eller samband tydligt. De som har god förmåga att se samband är ofta lärare inom fysik eller matematik, ingenjörer, läkare och andra vetenskapsmän. Vi tror att sådana individer med karaktär är de som kan tillföra mest i själva utvecklingen av partiet.

Ser man inte helheter och samband lika enkelt som dessa så finns det givetvis massvis med andra saker man kan bidra med för att rädda framtidens generationer.

Vi har alla olika tolerans mot olika saker. Det beror av miljö, arv och sannolikt av ålder, men säkerligen också på motivationen att använda ljusterapi och att meditera. Ett samhälle som är mer jämlikt uppvisar dessutom en mindre mordfrekvens, vilket vi tolkar som en högre nivå av tolerans, lägre kriminalitet och mindre våld.

För vissa människor blir det svårt att vara toleranta när välfärden försnillats av ett fåtal. Då hamnar ibland de missgynnade människornas ilska på människor som ser annorlunda ut än de själva. I bland anser de att samhället förändras för fort. Då går dessa okunniga människor lättare med i uttalat rasistiska organisationer som enbart förvärrar problemet.

Öppnar samtidigt politikerna gränserna på vid gavel för människor, som dessutom har kulturer och beteenden som sticker ut, och dessa människor har svårt att integrera sig eller inte vill det, eller har abnorma icke-humana värderingar, så skapas lätt ännu mer gruppolarisering, intolerans och rasism.

Vi i Vetenskapliga partiet ser egentligen inte att det finns särskilt mycket öppen rasism i samhället. De rasistiska känslorna vi ser är medvetet skapade av den politik som har förts. Rasismen har dessutom fått väldigt stort fokus i media, men vi ser dock en tydlig ”de facto”-rasism, dvs. att politiken idag tycks vilja skapa motsättningarna som leder till rasistiska känslor, samt att majoriteten av människorna de facto inte röstar för jämlikhet i valen ännu, vilket skulle kunna leda till mindre rasism.

Vetenskapliga partiet anser att partier som är för ökad invandring, när arbetslösheten samtidigt är hög, är ”de facto”-rasistiska partier. Vetenskapliga partiet anser att partier som är för EU-medlemskapet är ”de facto”-rasistiska eftersom EU-medlemskapets frihandels ”race to the bottom” urholkar välfärden och det kan skapa motsättningar mellan okunniga som inte ser att situationen är skapad av de EU-vurmande makthavarna.

Vetenskapliga partiet anser att partier vars politik leder till ökad ojämlikhet är ”de facto”-rasistiska partier. Vetenskapliga partiet anser att partier som är för krigsförbrytelser är ”de facto”-rasistiska.

Vetenskapliga partiet anser att människor som inte tar vikten av nedväxt till en balans med naturen på allvar, både vad gäller konsumtion och population, är ”de facto”-rasistiska eftersom detta de facto utrotar fler och fler arter på vår planet, samt skapar misär för oss alla, vilket leder till konflikter och krigsförbrytelser.

Vetenskapliga partiet menar att invandring förutsätter låg arbetslöshet och ökad jämlikhet för att fungera väl och skapa harmoni. Vetenskapliga partiet menar att människor som har reella möjligheter att integrera sig i ett vetenskapligt samhälle kommer att bli lyckligare och sprida mer lycka.

Vetenskapliga partiet menar att människor som gillar att uppleva mer extrema ovetenskapliga kulturer och vill integrera sig eller assimilera sig i dem kan uppleva dessa kulturer genom eget resande, giftermål i utlandet eller genom att ansöka om arbetstillstånd i sådana länder.

På så vis tolereras alla människor på samma gång och de med mer extrema ovetenskapliga kulturer kan då bedriva dem i länder där sådant accepteras, men helt utan att det stör ett vetenskapligt ordnat samhälle i Sverige.

En reaktion till “”De facto”-rasism, rasism och tolerans

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s