”De facto”-rasism, rasism och tolerans

I Vetenskapliga partiet tolereras alla människor oavsett bakgrund, men man måste naturligtvis lämna ovetenskaplig tro bakom sig för att vara med i partiet och man måste ha en viss grundläggande nivå av intelligens för att vara med. Vi talar inte om att alltid vara duktig på att se samband, men om att man är en medveten person och vill vara med och göra rätt saker med positivitet.

Meditation leder till ökad tolerans, medvetenhet och positivitet och meditera kan alla göra oavsett förmåga att se samband tydligt. De som har god förmåga att se samband är ofta ingenjörer och vetenskapsmän och är ofta de som kan tillföra mest i själva utvecklingen av partiet.

Ser man inte samband lika enkelt som ingenjörer och vetenskapsmän finns det givetvis massvis med andra saker man kan bidra med för att rädda framtidens generationer.

Vi har alla olika tolerans mot olika saker. Det beror av både miljö, arv och sannolikt av ålder. Ett samhälle som är mer jämlikt uppvisar en större tolerans och mindre kriminalitet och mindre våld.

För vissa människor blir det svårt att vara toleranta när välfärden försnillats av ett fåtal och då hamnar ibland dessa okunniga människors ilska på människor som ser annorlunda ut. I bland anser de att samhället förändras för fort. Då går dessa okunniga människor lättare med i uttalat rasistiska partier.

Öppnar samtidigt politikerna gränserna på vid gavel för människor som dessutom har kulturer som sticker ut, för människor som har svårt att integrera sig, eller har abnormala humanaistiska värderingar skapas lätt ännu mer intolerans och rasism.

Vi i Vetenskapliga partiet ser egentligen inte att det finns särskilt mycket öppen rasism i samhället. Rasismen vi ser är skapad och har fått väldigt stort fokus i media, men vi ser dock en tydlig ”de facto”-rasism, dvs. att politiken idag tycks vilja skapa motsättningarna som leder till rasism och att majoriteten av människorna de facto inte röstar för jämlikhet i valen ännu.

Vetenskapliga partiet anser att partier som är för ökad invandring, när arbetslösheten samtidigt är hög, är ”de facto”-rasistiska partier. Vetenskapliga partiet anser att partier som är för EU-medlemskapet är ”de facto”-rasistiska eftersom EU-medlemskapet urholkar välfärden och det kan skapa motsättningar mellan okunniga som inte ser att situationen är skapad av makthavarna och folket som inte röstar för partier som tar oss ur EU.

Vetenskapliga partiet anser att partier vars politik leder till ökad ojämlikhet är ”de facto”-rasistiska partier. Vetenskapliga partiet anser att partier som är för krig är ”de facto”-rasistiska.

Vetenskapliga partiet anser att människor som inte tar vikten av nedväxt till en balans med naturen på allvar, både vad gäller tillväxt och population, är ”de facto”-rasistiska eftersom detta de facto utrotar fler och fler arter på vår planet och de facto inte skapar en naturlig balans.

Vetenskapliga partiet menar att invandring förutsätter låg arbetslöshet och ökad jämlikhet för att fungera väl och skapa harmoni. Vetenskapliga partiet menar att människor som har reella möjligheter att integrera sig i ett vetenskapligt samhälle kommer att bli lyckligare och sprida mer lycka.

Vetenskapliga partiet menar att människor som gillar att uppleva mer extrema ovetenskapliga kulturskillnader och integrera sig i dem kan uppleva dessa kulturer genom eget resande, giftemål eller arbete i sådant land.

På så vis tolereras alla människor på samma gång och de med mer extrema ovetenskapliga kulturer kan då bedriva dem i länder där sådant accepteras utan att det stör ett vetenskapligt ordnat samhälle i Sverige.

En reaktion till “”De facto”-rasism, rasism och tolerans

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s