Diskriminering, ursprung, religiös bakgrund, hudfärg, kön, sexuell läggning, funktionshinder, HBTQ, jämställdhet, mågfald, migration, religionsfrihet och respekt

Alla människor har rätt att behandlas rättvist och jämlikt i en demokrati och få lika möjligheter oavsett ursprung, religiös bakgrund, hudfärg, kön, sexuell läggning eller funktionshinder.

P.g.a. den stora mängden flyktingar från de krig och dåliga sociala förhållanden som skapats av, överbefolkning p.g.a. extrem barnavel, olika våldsamma religioner och ideologier, eller skapats av krigförande imperialiststater som vill kontrollera olika naturtillgångar, såsom ex. olja och droghandel, samt andra länders vägran att acceptera en del av bördan kan inte Sverige ta emot alla människor som vill bo i Sverige och samtidigt behålla en naturlig balans med naturen.

Därför måste migrationsverket diskriminera så rättvist de kan för att avgöra vilka människor som har mest behov av att stanna i Sverige och vilka människor som kan antas passa bäst för ett liv i Sverige.

Vi rekommenderar att de människor som inte får asyl som råkat ut för dessa krig fokuserar på att söka asyl i de länder som skapat problemet och där lösa grundproblemet för allas väl.

Där religionsfrihet är i konflikt med andra friheter såsom friheten från religion, respekt för andra människor, barns rätt till sina egna genitalier och rätten att välja att tillhöra en annan tro går dock dessa rättigheter och friheter före religionsfriheten.

Religioner och kulturer som inte är förenliga med ett vetenskapligt samhälle och som förtrycker, pressar eller på annat sätt tvingar individer till underkastelse av en religion måste lagstiftas bort ur samhället. Individens frihet är i dessa fall viktigare än religionsfriheten.

Annonser

En reaktion på ”Diskriminering, ursprung, religiös bakgrund, hudfärg, kön, sexuell läggning, funktionshinder, HBTQ, jämställdhet, mågfald, migration, religionsfrihet och respekt

  1. Ping: Islamismens mord på journalister – Men vilka ligger egentligen bakom terrorismen? | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s