EU, krav på ny folkomröstning, krav på ett Svexit, demokrati och välfärd.

Vi anser att EU:s uppbyggnad är roten till det race mot den absoluta välfärdsbottnen som vi har sett alltsedan EU-medlemskapet inleddes. P.g.a. frihandel utan samordnad EU-politik leder detta till krigsförbrytelser, mer transporter, ökad sårbarhet, dålig beredskap, sämre miljö, djurplågeri, social dumpning, rasism mot invandrare och sämre välfärd.

Vetenskapliga partiet anser att Sveriges medlemskap i krigsförbrytare-regimernas EU är ett historiskt allvarligt och farligt misstag för Sverige, för Europa och för världsfreden. Ojämlikheten, som EU:s ”race to the bottom” har skapat i Europas nationer, är dessutom skadlig för tryggheten för alla européer. Vi vill därför ha en Svexit-folkomröstning som föregås av öppna fria och vetenskapliga samtal som bygger på evident sanning. Detta är även i alla andra nationers bästa intresse i Europa, anser vi.

Frågan om svexit är så viktig för Vetenskapliga partiet att vi vägrar ingå i en regering som inte genomdriver en beslutande Svexit-folkomröstning, samt att alternativen i valet skall vara tydliga och innebära fortsatt EU-medlemskap eller ett fullständigt Svexit, om Vetenskapliga partiet skall vara med och leda landet. Vi vill helt enkelt inte bära det naiva hundhuvudet för motsatsen, vilket nästan alla EU-karriärister i alla riksdagspartier idag bisarrt nog gör, med få undantag, vilket riskerar bli hemska eftermälen.

Vetenskapliga partiet vägrar att sitta i knät, som någon liten knähund, på en korrupt EU-vurmande regering och därför få bära hundhuvudet för den förkastliga politik som blir konsekvensen. Då står vi hellre i kraftfull opposition till EU-medlemskapet och söker folkets stöd för förändring. Rösta rätt!

Vetenskapliga partiet vill ha ett nytt fräscht ekologiskt hållbart och starkt Europa med starka nationer och stark beredskap och välfärd för alla i hela Europa, eftersom vetenskapliga metastudier visar, med all tydlighet, att mordfrekvensen sjunker i mer trygga jämlika samhällen. Dagens EU skapar motsatsen för alla dess nationer. Europeisk solidaritet och samverkan är en helt annan sak och hänger inte på ett EU-medlemskap, men på karaktären hos nationernas folk i valet av ledare.

Ett nytt nytt fräscht Europa, med välfärd och trygghet för alla, innebär en helt ny samverkan mellan nationer som, om de vill, kan ansluta sig till varandra i enhetsstater, efter beslutande folkomröstningar, ex. en skandinavisk enhetsstat, där lönenivåer är likvärdiga i hela enheten, samt skattenivåer likvärdiga i alla medverkande nationer, så att konkurrens, lagar och miljökrav bli rättvis mellan små, medelstora och större företag inom den nya enheten.

Vi vill enbart ha europeiska samarbeten som driver på ekologisk hållbarhet, istället för som nu, hålla tillbaka ekologisk hållbarhet genom att gynna smutsgrisar. Att likt Miljöpartiet vilja ”gå före” låter bra, men håller inte i realiteten, i konkurrensen med billigare smutsgrisar, som bara utnyttjar sådan naivitet. Välj inte naiva politiker! Då har du ingen rätt att klaga på deras naivitet som ledare!

Ett nytt mer demokratiskt ekologiskt hållbart Europa, i gemensam välfärd, kommer givetvis innebära tullmurar, samt t.o.m. kanske bojkott och stängda gränser, mot de nationer som inte vill anta vanlig mänsklig anständighet mot sina egna medborgare.

Om Vetenskapliga partiet kommer medverka i EU med representanter så kommer vi informera folket om de pinsamheter som EU skapar p.g.a. sin uppbyggnad, samt verka för uteslutningen av länder som inte tar hand om sina egna medborgare på ett människovärdigt sätt och även motverka icke-ekologisk och ovetenskaplig massmigration till Europa. Vi kommer dessutom verka för höga tullar mot omotiverad och icke-ekologisk global handel, samt för åtgärder som gynnar ekologiskt hållbar produktion och konsumtion.

En reaktion till “EU, krav på ny folkomröstning, krav på ett Svexit, demokrati och välfärd.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s