Integritet med avseende på droger och övervakning på arbetsplatser och i skolan

Skolan är en arbetsplats. Den nya övervakningsteknologin har kommit för att stanna och vi kan välja att använda den på ett bra och moraliskt riktigt sätt. Videoupptagningar kan hjälpa oss att rätta till olagligt beteende.

Vetenskapliga partiet anser att kameraövervakning som krypteras och endast kan öppnas efter domstolsbeslut eller med rektor tillsammans med föräldrar och kvarterspolis ska tillåtas i brottsförebyggande syfte på offentliga platser och I skolor och att dessa videoupptagningar ska kunna användas för att utreda brott.

Privat internet- och mailtrafik mellan personer kan skyddas genom säkra krypteringsdosor som de Vetenskapliga partiet ämnar utveckla till alla medborgare.

Precis som på arbetsplatser ska obligatoriska drogtester kunna utföras i skolan av oberoende statligt anställda läkare som inte har annan beroendeställning till företaget eller skolan och som har tystnadsplikt.

Personen som testas för droger kan då få individuell hjälp att komma ur sin förslavning med bibehållen integritet och få hjälp med personlig utveckling, meditation, mindfulness och sedan ev. få utskrivet laglig medicin som kan lugna mentala problem och hjälpa personen tillbaka till ett friskt lyckligt liv och bort från farliga illegala droger som påverkar den mentala förmågan negativt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s