Migration

Pga. matematikers logiska slutsatser och arkeologers bevis om vikten av balans med naturen för framtidens generationer är vi för en balanserad migration. Det är en del av planen för balanserad nedväxt till balans med naturen i Sverige samtidigt som friheten till in- och utvandring finns kvar.

När Sverige ställs om till ekologiskt hållbart jordbruk med en samtida rimlig levnadstandard med rimliga friheter för alla krävs balans. Obalans i andra länder är inte Sveriges ansvar. Att stå som rollmodell för balanserad population kan dock ha god effekt om andra länder vill göra något åt sina egna befolkningsproblem.

Vi är medvetna om att urvalet av vilka migranter som kommer få tillstånd att immigrera permanent eller få tillfälliga uppehållstillstånd måste vara ganska hård och basera sig på djuplodande undersökningar om vilka individer som är viktigast för framtidens generationer i Sverige och i världen.

Det är ett ansvarsfullt jobb som måste utföras av mogna individer med ett vetenskapligt sinne och basera sig på logiska och emotionellt riktiga riktlinjer. Vi är medvetna om att människor som flytt krig och dålig ekonomi kan bli tvingade att lämna Sverige och återvända till ett överbefolkat land med korruption, extrem religion, krig och svält. Vi beklagar det, men hoppas att immigranter har förståelse för att vi vill skydda Sverige mot den överpopulation som ofta lett till den misär de själva flyr ifrån.

Vi ser långsiktigt på vikten av balans och vi anser att framtidens generationer, rimlig standard och vår natur är viktigare än enskiljda människoöden, hur ömmande dessa människoöden än kan framställas i mainstream-media. Vi anser att vårt sätt att resonera är politiskt korrekt eftersom vår politik har potential att skapa en lycklig planet i naturlig balans för alla framtidens generationer.

En reaktion till “Migration

  1. Har vi ingenting att erbjuda de som kommer hit så ska vi heller inte ta emot folk. Många som kommer, svårt traumatiserade av krig och förtryck mår fruktansvärt dåligt. Det blir inte bättre av att de här i Sverige bollas fram och tillbaks mellan olika boendeformer kanske just när de börjat rota sig här, fått vänner och börjat skola eller arbete. Det finns inget konsekvenstänk hos myndigheterna, som helt klart inte klarar av de uppgifter de har i migrationsfrågan. Utredningarna tar åt helvete för lång tid och människorna slits mellan hopp och förtvivlan.

    Kanske det låter grymt, men jag skulle hellre se att vi endast tog emot kvotflyktingar och endast från länder i krig, i så fall. I nuläget främst kvinnor och barn. Vi varken kan eller bör öppna portarna på vid gavel. Det medför också turbulens i politiken som inte alls är bra. Vi är ett litet land och kan inte hantera läget som det är nu 2018.

    // Kao

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s