Privatliv, kommunikation, trygghet och kryptering

Vetenskapliga partiet verkar för att du ska kunna känna dig trygg i samhället och för att bevara demokratin. Fri kommunikation är inte en grundbult i Sverige idag. Du kan defacto inte lita på att din privata kommunikation är just privat, oavsett om du surfar på internet, mejlar, skickar brev, sms:ar eller pratar i telefon. Det är helt enkelt inte en självklarhet att dina brev inte blivit sprättade när de kommer med posten i din brevlåda.

Vi i Vetenskapliga partiet har därför som mål att skapa hårt krypterade säkra digitala kommunikationsapparater som möjliggör säker kommunikation mellan individer. För det är inte enbart Sveriges lagar och regler som styr spioneriet idag. Utländska underättelsetjänster, med mer eller mindre moraliska regimer vid rattarna, undersöker vår kommunikation oavsett vad Sveriges underättelsetjänst gör.

2 reaktioner till “Privatliv, kommunikation, trygghet och kryptering

    1. Nej. http://www.aliceochbob.se/teori.html

      Dessutom. Om en nyckel överlämnas iRL till den du kommunicerar med, samt är längre än meddelandena som ni skickar till varann, så kan meddelandena ALDRIG knäckas, eftersom en nyckel som inte repeteras innebär att meddelandet skulle kunna vara precis vad som helst, för den som betraktar det som skickas. Hot har inte med kryptering att göra, men är ett argumentationsfel. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/02/26/olika-former-av-logn-del-3-kontroll-genom-dodshot-och-det-viktiga-mentala-skyddet-mot-dodshot/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s