Prostitution ska vara lika olagligt för både säljare och köpare

Idén om att sälja sin kropp för pengar uppkommer sannolikt mer då människor inte lever i jämlikhet och lycka med varann. Prostitution är alldeles för riskabelt för att kunna godkännas som ett vanligt arbete dessutom.

Eftersom vetenskapliga rapporter visar tydligt att jämlika samhällen är lyckligare antar vi att prostitution i dessa samhällen i princip inte existerar, eller endast existerar i extrema undantagsfall såsom fettish.

Vi anser att människor bör ha sex med varann för att de vill njuta och skapa njutning för varann. Sådan ren kärlek där människor tillfredställer varann av ren glädje är vad Vetenskapliga partiet förespråkar och därför är vi emot EU-medlemskapet eftersom EU innebär mer ojämlikhet mellan människor.

Prostitution bör vara olagligt och bötfällas både för säljaren och köparen eftersom denna handel inte ska vara publik. Brottet prostitution bör dock inte anses vara ett allvarligt brott, ej heller satsas stora rersurser på, så att det är enkelt för de som hamnat snett att ta sig ur detta.

Om allvarligt brott begåtts i samband med prostitution ska inte bötesumman avskräcka för en polisanmälan, men vi anser att det är viktigt att prostitution är lika olagligt för både säljare och köpare. Det är en jämställdhetsfråga. Det är nämligen två förlorande offer i denna situation. Ett offer är köparen och ett är säljaren.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s