Resurser

Resurserna sinar. Det är inte en åsikt men ett faktum. Resurserna som finns kvar blir dessutom allt svårare att utvinna och har ofta lägre kvalitet. Det kommer bli svårt att täcka behovet från en accelererande befolkning samtidigt som resurserna sinar. En omställning kommer bli kännbar för alla. Arkeologer varnar oss för att begå samma misstag som andra civilisationer i historien gjort. Vi har ett försprång mot dem. Vi vet om vad som skett och kan göra rätt denna gång.

De länder som inte vill se den vetenskapliga sanningen och agera på den kommer gå mot krig, svält och katastrof. De länder som ställer om till ekologiskt kretsloppstänkande i tid och skyddar sig med ett fullgott modernt försvar och skyddar sig mot överbefolkning kommer kunna bevara freden och stå som rollmodell för de länder som inledningsvis kommer misslyckas kapitalt.

En röst på Vetenskapliga partiet har verklig potential att rädda Sverige och på sikt kanske också världen för framtidens generationers skull. Alla matematiker, agronomer och biologer som räknar på saken kommer kunna bevisa matematiskt att endast Vetenskapliga partiet har en rimlig politik på denna punkt.

2 reaktioner på ”Resurser

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s