Sjukvård är först och främst till för Sveriges egna medborgare

Det är lätt att säga att alla i Sverige ska ha tillgång till en sjukvård av hög kvalitet oavsett om man bor i storstad eller glesbygd, men vill man genomföra detta måste man vara konsekvent i sin politik i övrigt. Vi är konsekventa i Vetenskapliga partiet.

För att genomföra en bra sjukvård måste vi först lämna EU-medlemskapet som orsakat racet mot välfärdsbottnen. Överbefolkning och social dumpning från andra länder i EU, som skapat ekonomiska flyktingar i Sverige, är inte Sveriges medborgares ansvar och dessa ekonomiska flyktingar ska efter utträdet ur EU arresteras och utvisas till det land där de hör hemma.

Problemet måste nämligen lösas i deras hemländer. Vågar man inte se detta problem långsiktigt, i rädsla av att inte vara politiskt korrekt i media, gör man defacto både Sveriges medborgare och dessa folk en björntjänst och riskerar då att förvärra problemet långsiktigt. Detta är givetvis inte en human hållning av de flesta partier som idag är inkonsekventa i denna fråga i ren rädsla för media.

Vetenskapliga partiet är humant och långsiktigt och är byxat att skapa bra vård för alla Svenska medborgare och påverka andra länder att göra likadant för sina medborgare. Det kan vi för vi har modet att säga sanningen och föra en politik som är konsekvent. Då kan vi skapa en politik som kan stå som modell för andra länder också istället för att bli en social dumpningstation.

Sveriges medborgares ansvar är först och främst sveriges egna medborgare.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s