Skandinavisk enhetstat

EU-medlemskapet går att ändra på. Sverige slutar då betala den alltför väl tilltagna medlemsavgiften och upprättar sedan tullmurar för att skydda företag som är baserade i Sverige och kan sedan ev. bjuda in ex. Danmark och Norge till att bilda en stark Skandinavisk hederlig enhetstat med enhetliga lagar och skatter. Detta tror vi att det finns ett större folkligt stöd för i hela Skandinavien än vad det finns för EU eller andra liknande haltande frihandels-unioner där olika regeringar bjuder under varann i välfärd. Skandinavien är i princip ett folk med ett språk som mestadels skiljer sig dialektalt och där ett gemensamt språkbruk efterhand kan upprättas.

Annons

5 reaktioner till “Skandinavisk enhetstat

    1. Allt är inte nyttigt för ett lands befolkning eller för ekologisk hållbarhet. Det gäller s.a.s. att mota Olle i grindom det inte ska gå åt fanders.

      Jag har full förståelse om Norge vill ha mur mot Sverige tills vi har fått ordning på Sverige. Vi har s.a.s. släppt in ”Olle” och det har minst sagt börjat bli lite stökigt.

      Detta sätter givetvis käppar i hjulet för en enhetsstat mellan Sverige och Norge för inte vill norrmännen ha med detta elände att göra om de kan slippa.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s