Gruppvåldtäkten av en flicka och ett land

Daniel Swedin som skriver i Aftonbladet kan utan att fördömmas kritisera en våldtäkt som utförts i USA och det är bra, men i Sverige får man i media inte kritisera våldtäkten av ett land längre verkar det.

Som tur är så får journalisterna fortfarande göra det i Norge där ledande norska politiker nu anmälts för krigsbrott. Nettavisen skriver: Anmelder Jens, Jonas og Grete for krigsforbrytelser.

Jag citerar Kristoffer Hell:

Den 22:a mars 2013 anmälde det norska vänsterpartiet Rødt statsminister Jens Stoltenberg och statsråden Jonas Gahr Støre och Grete Faremo och den norske försvarschefen Harald Sunde för de krigsbrott Norge begick under anfallskriget mot Libyen 2011.

Alltmedan Aftonbladet alltså kritiserar högerpartiet Moderaterna för att bli bruna, efter ett rasistiskt uttalande av en minister, fortsätter alltså Socialdemokraterna och Miljöpartiet tillsammans med bombhögern högerut och kommer sannolikt invadera land efter land likt Hitler på helt vanligt bomhögermanér. Det liknar Hitlertyskland 1933 och det är inte Sverigedemokraterna som står för invasionen, de är faktiskt för fred tillsammans med Vänsterpartiet.

I svensk media ser vi ännu inga kommentarer. Varför inte det?

Så om nu Aftonbladet på allvar menar att Sverigedemokraterna är bruna, vilket det givetvis kan finnas en viss sanning i, i alla fall förrut innan de städade upp, så borde nu dessa journalister rimligen ta en liten titt på denna högerpolitik som förs av Socialdemokraterna och Miljöpartiet och se hur brun den faktiskt är!

Hur kan vi svenskar invadera ett annat land likt Hitlertyskland utan att det finns kritik i Svensk media? Vad har hänt med journalisternas yttrandefrihet? Jag skäms faktiskt att vara svensk när detta pågår och ursäktar mig till andra folk. Mitt folk vet inte vad de gör.

Jag hoppas att Sverige och svenskarna, nya och infödingar, vaknar upp.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Gruppvåldtäkten av en flicka och ett land

 1. Bra Martin B!
  Men jag tror att det rasistiska uttalandet är teater.
  Teateruttalanden citeras omedelbart av media.
  Det av vikt tigs alltid ihjäl.
  Och inte är det länder som begår några felaktigheter.
  Det finns folk som på allvar tror att det är rymdödlor som tagit över planeten.

  1. Intressant att du tror att det var teater. kan kanske vara sant. Ett försök att locka SD-väljare kanske eller att förbereda samverkan efter nästa val?

   Det jag funderar på är om det kan vara så att snacket om rymdödlor syftar på ”lizards”, vilket i sin tur syftar på psykopater som inte har vanliga mänskliga förmågor och hamnar på de som leder sina länder in i invasion och ockupation?

   Lizards?: http://monabaker.com/quotes.htm

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s