Blå smurf mot blå smurf

Ingen annan slutsats kan man dra av denna artikel där Stefan Löfven antas ändra retoriken. A-kassa till alla och rimlig sjukförsäkring skulle givetvis annas kunna gå under ordet ”solidaritet”. Man skulle kunna övertyga människor som arbetar om vikten av att vi inte bjuder under varannn lönemässigt och vikten av att behandlas med respekt även om man skadar sig i arbetet. Alla (utom blåa smurfar) tycker nog att sådan retorik är rimlig.

Vi skulle kunna gå ur EU-projektet och skapa en mer rimlig Nordisk Union som kan skapa välfärd för oss alla med rättvis nordisk konkurrens där alla företag i Norden har samma skatter och samma lagar.

Men nu är det som så i valet att vi står mellan det blåa laget och det blåa laget. Alliansen och de rödgröna. Därför har jag skapat Valsamverkanspartiet så att människor inom de havererade rödgröna partierna kan skapa nya partier och valsamverka sig in i riksdagen och skapa fler missnöjespartier än SD som faktiskt kan ta sig in.

Jo. Det behöver röras om i grytan rejält. Välkomna att bidraga, men gör det för bövelen i god tid! Tummen ur nationalister, tummen ut ni riktiga gröna, å tummen ur gubbar å käringar!

Det handlar om Sverige, det handlar om naturens väl och det handlar om framtidens generationer och det är DITT ansvar att något sker!

Kram
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

AF -Löfvens tre ödesfrågor

AF – De slåss om en plats i innersta kretsen

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s