Mitt i det interna religionskriget minns jag Humanisterna

Mitt i det interna religionskriget inom Socialdemokraterna och vissa försök att försvara religion inom politiken minns jag att det finns ett alternativ och jag letar då upp Humanisterna

Så istället för att racka ner på de blint religiösa som finns inom partierna, inkl. Herr Omar, så ger jag dem alla nu en möjlig utväg, nämligen att avsäga sig sina lastgamla religioner, hjärntvätt av minderåriga, tvångsanslutningar, könsstympningar etc. och gå med i Humanisterna…och givetvis efter en tids öppna undersökningar av fakta och vetenskap kanske även kunna bli medlemmar i Vetenskapliga partiet trots att vi har ganska höga kvalitetskrav på våra politiker?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare

Löfven: Omar Mustafa måste välja

Löfven: Omar Mustafa måste välja

Här ‘gillar’ Omar Mustafa extremisterna

S-topp kritiserar Mustafa

Obegripligt naiv syn på islamism

Religiös S-rörelse försvarar Omar Mustafa

Omar Mustafa tvingades bort

Mustafas avhopp väcker starka reaktioner

EXKLUSIVT: Läs hela avskedsbrevet

Jämtin: Vi ska ta fram bättre rutiner vid personval

Omar Mustafa, du glömde ett par saker i ditt brev…

Palm oroas av främlingsfientlighet

Jämtin: Så ska S undvika ett till personvalskaos

Kitimbwa Sabuni: Tre av fyra muslimer har röstat på S – fram till nu

Moissis Nikolaidis (S): Avgå, Veronica Palm

Riksdagsman kräver besked om Mustafa

Omar Mustafa är ju nämligen muslim

Socialdemokrater kräver i brev att Veronica Palm ställs till svars

 Omar Mustafa: ”Jag står upp för allas lika värde”

Annons

3 reaktioner till “Mitt i det interna religionskriget minns jag Humanisterna

  1. Kritiken mot Omar hade direkt pekats ut som rasism i all media om liknande kritik uttalats under 70, 80, 90 och början av 00-talet. På nyhetsmötena hade all publicering av dessa händelsen omtalats att ”om vi publicerar detta spär vi på rasismen”. Vad har hänt på de senaste åren? Är det numera ok att spä på rasismen, hade dåtidens rasister rätt, är det ny agenda med ny generation som tagit över makten på redaktionerna, eller har de gamla fått avgångsvederlag? Det mediakonsumenten inte vet har den inte ont av, brukar man också säga. Den här utvecklingen är oroväckande eftersom det som media pekar ut som rasistiskt idag förmodligen kommer att uttalas av media själva om 10, 20, 30 år.

    1. Hel riktigt Fred. Det är därför det alltid är bättre att tänka själv, analysera fakta och uppmuntra alla att göra detsamma och inte förlita sig på att journalisterna gör det. De tänker nog ganska kortsigtigt på lönen som ska betala villans amorteringar och de försöker hålla sig inom de ramar som medias ägare satt upp. Så enkelt är det.

      Vetenskapsmän förlitar sig inte på fantasier såsom religioner eller ideologier, men på fakta. Vi anser att ”uteslutningen” av Herr Omar förmodligen är helt korrekt, men att denna process, att få bort människor med religiösa fantasier ur politiken, måste fortsätta så att Sveriges politik börjar agera på vetenskap istället.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s