Säpo – Ta gärna en snabb titt på våra medlemmar!

Aftonbladet rapporterar:

Officeren och före detta tullinspektören Hans-Erik Sjöholm, 48, har under flera år spionerat på ledande vänsterpartister.
Aftonbladet kan i dag avslöja att han har varit infiltratör åt Säpo och bland annat lämnat uppgifter om tidigare parti­ledaren Lars Ohly.

….

Säkerhetspolisen är inte intresserad av personers åsikter eller övertygelser. De personer eller den verksamhet vi följer eller intresserar oss för är sådan där det finns misstanke om brott.

Det tycker jag verkar vara exakt det som Säpo ska pyssla med, men hur Lars Ohly skulle kunna vara en anti-demokrat verkar helt ologiskt.

”Proletariatets diktatur” och kommunism, som Lars Ohly vill ha, uppfanns mig veterligen av Marx och vad han menar är att majoriteten styr och majoriteten i Ryssland under Tsaren var proletariatet. Lenin var ”Bolsjevik” vilket betyder majoritetsman och vad kan vara mer demokratiskt? Det var inte en direktdemokrati han skapade men sovjeter som demokratiskt valde representanter och bra direktdemokrati-teknologi fanns inte i Ryssland vid den tiden och den finns inte idag heller.

Det finns en anledning att Lenins kropp bevarats. Han var den som befriade Rysslands folk från diktatur och skapade demokrati i Ryssland. Komunister som Lars Ohly vill, mig veterligen, demokratiskt skapa total jämlikhet och skulle i en parlamentarisk demokrati knappast skapa olagligheter. Om demokratin skulle kapas skulle kommunister sannolikt hjälpa oss att ta tillbaka den, men det anser jag är en helt annan sak, nämligen säkerhet.

Säpo ska givetvis arbeta med säkerhet och jag anser att den ska skydda politiker och givetvis titta på personer som tar till odemokratiska metoder, ex. mord, eller pysslar med olaglig korruption.

Vetenskapliga partiet vill helt demokratiskt bli ett ledande hederligt parti i Sverige genom demokratiska val. Säpo uppmanas att meddela mig om det finns personer i partiet som kan vara en säkerhetsrisk så att jag ev. kan utesluta dem innan vi skapar en valsedel i valet 2014.

Säkerhetsrisker i Vetenskapliga partiet är:
1. Människor som har en religion eller finns registrerade i en religion eftersom vi pysslar med vetenskapliga metoder, inte mentala fantasier.
2. Personer med andra svagheter som ex. drogproblem, extrem girighet, extrem dekadens eller personer som inte har kontroll på sin ekonomi eftersom vi vill ha fokus på framtidens generationer och skapa hederlighet i Sveriges riksdag.
3. Personer med andra farliga obalanserade mentala problem som inte bör finnas i ett Svenskt demokratiskt ledarskap. Vi vill ju alla gynna framtidens generationer. Det vill nog alla i Säpo dessutom, tror jag.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Dessutom
…anser jag personligen att vi ska avskaffa TV-avgiften eller bekosta den via skattsedeln och att en diskussion om bojkott av USA och andra nationer kan vara av intresse i framtiden eftersom de verkar ha förlorat sin demokrati och att makthavare numera missbrukar den.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s