Kristdemokraterna ersätts av partier som står närmare Gud

Att vara ateist är inte det givna skriver Kristdemokraternas Tuve Skånberg i SVD. Jag anser att han hjälper till att spika igen kistan duktigt på Kristdemokraternas gamla läckande kista med borgerliga segel.

Att skippa blind dogmatiskt tro är underbar ateism. Egna upplevelser av en högre kollektiv medvetenhet, en altruistisk kraftfull kärlek till djur, natur och medmänsklighet kan givetvis kallas Gud, om man vill det, men detta har föga att göra med religion. Givetvis kan man heller inte vara borgerlig samtidigt som man tillber detta goda altruistiska, utan att samtidigt vara en hycklare inför en sådan Gud.

Religion. Det vidriga kontrollorgan som förtryckt folket i årtusenden ska givetvis förpassas till historiens soptipp som ett slags drogmissbruk som förhindrat folket att följa Gud, anser jag.

Att vara ateist, dvs. ”att vara utan dogmatisk blind tro”,  är givetvis det givna i ett vetenskapligt samhälle, inte att tro att jorden skapades på sju dagar, inte att, mot medicinsk expertis, skära genitalierna av oskyldiga barn, inte att tvångsansluta dem medelst huvudvätning eller andra inhumana ritualer som inte respekterar barnets egen humana rätt att, efter relevant utbildning och egen analys, tro vad barnet självt vill tro.

Det är sannerligen gudibehagligt att partier som Kristdemokraterna dör ut och erätts av ateistiska partier som står närmare Gud.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Ps. Eftersom detta varit en poppis hitlervideo tar jag denna igen pga. sambandet mellan Kristdemokraterna och Hitler.

Och som svar till Humanistbloggen:
– Jag kan hävda att ateister ensamma skall utforma samhället eftersom det finns all anledning att samhället utformas vetenskapligt och att ateister oftast besitter mer IQ och analysförmåga.

och jag anser dessutom att personer som Anders Sirén som uttalar:

Men grundpelaren i ett vetenskapligt förhållningssätt är att man betraktar all kunskap som ofullständig och provisorisk, att man ständigt söker ny kunskap och också omprövar gamla ”sanningar”. Religionen är i det avseendet vetenskapens antites.

Ja, personer som Anders Sirén ska givetvis bjudas in till Vetenskapliga partiet och personer som Tuve Skånberg ska givetvis motas i grind.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s