Blockbyte ger intet eller rentutav katastrof

I Aftonbladet blottgörs Socialdemokraternas taktik infoer valet 2014:

”För att S och Löfven ska bli valda måste ju svenska folket först övertygas om att ett maktskifte gör skillnad”

Jag vill upplysa om de alternativ som kommer med blockpolitik och Socialdemokrati med anhang:

1. Garanterat mer invandring som ska bekostas med gemensam budget, sannolikt med fokus på invandring av fler extremt religiösa som inte kan anpassas i det svenska samhället.
2. Fortsatt smygborgerlig politik, dvs. den politik som S stått för alltsedan vi gick med i EU, helt enkelt eftersom vi fortfarande befinner oss mitt i det extremkapitalistiska EU. Skulle vi inleda socialistisk politik samtidigt som vi befinner oss inom EU väntar oss kapitalflykt, företagsflykt och därefter Greklands öde. katastrof!! …men alltså sannolikt fortsatt smygborgerlig politik med ”Socialdemokraterna”.

Lösningar:

1. Vänsterpartiet kommer i majoritet, tar oss ur EU med en ny folkomröstning, importerar massvis med fler religiösa invandrare som inte kan ta till sig vare sig utbildning eller klara att dela arbete med vanliga svenskar. Fred skapas. Sverige kommer inte vara med och invadera världen mer. Sveriges IQ dalar, landet överbefolkas i ganska exponentiell snabb takt av religiösa som utnyttjar flerbarnstillägg. Allas gemensamma standard sjunker i jämlik takt likt det alltmer överbefolkade Egypten. De gamla politikerna som petats av folket infiltrerar sakta det nya partiet och snart kommer det se ganska likt ut det gamla igen. Vill du detta rösta på Vänsterpartiet!

2. Sverigedemokraterna kommer i majoritet. Muslimerna repatrieras. Invandringen stoppas. Kristna värderingar tar över. De gamla får rejäla pensioner i budgeten. Sverigedemokraterna tar oss ur EU med en ny folkomröstning. Fred skapas. Sverige kommer inte vara med och invadera världen mer. En mer vänsterorienterad politik kan dock inte Sverigedemokraterna leverera idag eftersom partiet består till stor del av gamla moderater och gamla sossar. En splittring kommer strax sannolikt ske. En mer vänsterorienterad gren och en mer kapitalistisk. De gamla politikerna som petats av folket infiltrerar sakta det nya partierna och snart kommer det se ganska likt ut det gamla igen. Vill du detta rösta på Sverigedemokraterna!

3. Vetenskapliga partiet kommer i majoritet. De som kan integreras i ett vanligt Svenskt liv kan stanna kvar. Balanserad in- och utvandring skapas och pengar ges till att lösa grundproblemet effektivt. Flerbarnstillägget tas bort och diversifierad 1-3 barnspolicy införs för att komma i balans med naturen och skapa god standard hos framtidens barn. Ateistiska och humanistiska värderingar tar över. Vetenskapliga partiet tar oss ur EU med en ny folkomröstning. De gamla får rättvisa pensioner i budgeten. Fred skapas. Sverige kommer inte vara med och invadera världen mer. En mer vänsterorienterad politik kommer levereras eftersom jämlikhet enligt forskare skapar gladare befolkning. De gamla politikerna som petats av folket kan inte infiltrera det nya partiet. Endast vetenskapligt lagda personer tas in. Vill du detta rösta på Vetenskapliga partiet!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s