Så stoppar vi dagens Hitler med fred, eget modernt försvar och finurlig kryptering

I riksdagen i Tyskland sade Hitler ”Polen har riktat sina attacker mot den fria staden Danzig.” Det var inte sant. Om någon sade något annat var det nog en ”konspirationsteoretiker”, men Tyskland och Sovjetunionen hade redan konspirerat i hemlighet om att dela landet mellan sig. Detta var det dokument som inledde andra världskriget.

Obama vid G20: ”Syriens eskalerande användning av kemiska vapen hotar dess grannar.” Jag tror inte det var sant alls. Förfalskningar? Ser vi nu inledningen på tredje världskriget? Eller har det redan pågått en längre tid, lite så där i smyg? Vad tror du?

Vad lärde vi oss av Andra världskriget? Jo. man ska inte invadera eller ingå i pakter som invaderar världen. Man ska ha ett starkt försvar alltid. Alla länder som ingick i pakter fick lida stora ekonomiska förluster och deras folk fick betala dyrt. Sverige var tyvärr obeväpnat och fick tolerera tyska transporter av tyska soldater till det invaderade Norge. Hade vi varit beväpnade med moderna vapen hade vi kunnat säga nej.

Sverige var dock, intelligent nog, relativt neutralt och efter kriget hade Sverige ett enormt försprång. I dag kan inte Sverige uppfattas som neutralt eftersom Sverige deltar i invasiopn efter invasion. Vad innebär det om skiten träffar fläkten? Finns det missiler riktade mot våra storstäder nu? I så fall är Alliansen, Socialdemokraterna och delar av Miljöpartiets representanter nu direkt ansvariga för det, men även du som röstat fram dem.

Och självaste Internet är nu under attack och har varit det under en längre tid. Det är inte längre en ”konspirationsteori” även om detta var en konspirationsteori jag tagit som sann sedan länge. USA angriper nu andra länder systematiskt och Sveriges regering är inte neutral men skapar FRA-lagen för att stödja angreppet.

Och i Syrien:

Ett amerikansk angrepp mot Syrien rycker allt närmare. Försvarshögskolans militärstrateg Stefan Ring spår ett militärt angrepp mot Syrien redan natten mot söndag eller måndag.

Frågan uppstår. Ska Sverige vara med att invadera världen i ett tredje världskrig när det samtidigt spås att ekonomin kraschar 2015? Vore det inte bättre att gå ur EU, sluta invadera världen och fixa ekonomin istället och kanske fördömma dessa satans mördare?

Och om vi skulle satsa pengar på något för alla svenska medborgares integritet så vore det kanske en dedikerad krypterad säker kommunikationsdosa i var mans hand. För kanske är det så att folk helst vill ha sina liv skiljda från kyrka, stat och militärmakt? Är det inte så?

Och konspirationsteorin om att Obama och Usama är samma skådespelare ter sig inte alls helt osannolik längre för mig. Undersök saken djupt innan du har åsikter om den konspirationsteorin!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Marx förutsade den globala kapitalistiska diktaturen och att den måste föregå kommunismen och Putin sågar den globala diktatur som nu skapas. Hur det blir kommer framtiden utvisa. Själv föreslår jag att Vetenskapliga partier styr istället i alla länder.

Relevanta bloggar om saken:
DFRI.SE – Internet är undergrävt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s