Sofies seriepökande kan nå nya höjder

Hej Sofie!

Kanske jag har fel, men så kändes det när jag läste din artikel.

Modig artikel av dig Sofie Strandberg om hur du tänker när går på date med män i Stockholmstrakten. Visserligen har jag alltid varit nyfiken och passionerad och visst är jag lättsam och full med kreativ humor, även om jag visserligen är ganska allvarlig när det kommer till politik, precis som de flesta människor är för det handlar ju faktiskt inte enbart om den egna plånboken, eller trevlig sex som man kan ha med attraktiva partikamrater, men om framtidens generationers väl också.

Jag är visserligen extremt lyhörd för vad rätt tjej vill ha och gör allt för att tillfredsställa henne gång på gång, med precis så mycket hon vill ha, när jag väl finner henne. Jag är djupt tacksam för den tur jag har rent fysiskt och det faktiskt finns en hel del bra tjejer som kan tänka rätt i ganska många steg. Men oturligt nog är jag född fullkomligt straight för det verkar oomkullrunkeligen finnas fler pojkar som kan tänka rätt i ännu fler steg och det har jag stor och ren kärlek till.

Men vad gäller min tur i övrigt med allt möjligt, tror idag en potentiell partikollega samt min mor, att det beror på mitt stjäntecken och hur stjärnorna stod den dagen jag föddes. Lejon och visst var det ett annat eldstecken i ”acendenten”, tror de. Fast det tror inte jag personligen. För mig handlar det om mina gener, uppfostran, hyfs och rimlig altruism och om det finns viss sanning i stjärntecknen så bör det sannolikt bero på ”självuppfyllande profetia” hos en omgivning som omedvetet fostrar en person att bli sitt stjärntecken.

Nåväl. Till saken. Hur purung och oskuldsfull eller hur ”cougar” du än vill känna dig så rekommenderar jag att du ser sanningen i vitögat och respekterar dig själv mer, men ändå givetvis njuter av din kropp så som den faktiskt är, för i artikeln känner jag att du kanske pökar på lite för mycket, dessutom ganska urskiljningslöst!?

Kanske jag har fel, men så kändes när jag läste din artikel. Kanske du ville sticka ut lite, kanske du driver på lite väl mycket för att få läsare? Så är det ju idag. Sticker man inte ut lite så finns man inte i media. Se bara på Breivik som fick synas alltför mycket i media och Vetenskapliga partiet som ännu nästan inte fått synas alls.

Nåväl. Jag tycker att deet kan bli en ny artikel i framtiden?

Kåthet är givetvis fantastiskt, men blint seriepökande för pökandets skull imponerar nog föga på varken gubbar eller pojkar och då är det heller ingen utmaning, ingen jakt. Jakt gillar ofta vi män och sannolikt också kvinnor då rollerna är ombytta. Hjälp gubbarna, pojkarna och världen med att ställa lite krav på dem så hjälper jag kvinnorna!

Det finns nämligen massvis med bra saker man kan göra med det lilla eller stora man har, oavsett om man menar salamin, snäckan, hjärnan, sin kropp eller sin tid. Så ser i alla fall jag på saken.

Låt jakten bli att de bästa männen får placera salamin där den hör hemma och att de bästa kvinnorna får den bästa salamin! Egen tid med salamin och snäckan har också oomkullrunkeligen sina klara fördelar, skriv gärna om det också!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s