Alla jordens människor kan leva tillsammans på en yta lika stor som Gotland speciellt om det serveras råbiff

Nej. Alla jordens människor kan INTE leva tillsammans på en yta lika stor som Gotland. Det kommer leda till katastrof väldigt snabbt. Råbiff gjord på människa blir sannolikt snabbt resultatet. Bevis längre ner.

Dordevic, partiets färsking undrar i sin bloggpost ”Extremateismen, den farliga fällan:

” Ska man inte få tycka och tänka som man vill så länge man inte direkt kränker någon annan människa?

Har inte alla människor rätt att tycka och tänka som de vill så länge de (i sin tur) inte trampar på andra och dikterar för dem hur man ska vara, tycka och tänka?”

Jag tycker personligen att alla ska få säga sanningen om vad som heslt även om sanningen kränker, bara man inte kränker någon fysiskt.

Vissa är särdeles lättkränkta dessutom. De blir kränkta av allt möjligt och ibland tror de att sanningen kränker dem också, men sanningen är inte det som kränker dem, det är i själva verket motståndet mot sanningen som kränker dem. Sanningen vill inte skada någon, den vill enbart hjälpa oss.

Det finns två sätt att bli kränkt:

1. Någon talar sanning och man blir kränkt. Då behöver man lära sig att acceptera sanningen så som den är. Meditation fungerar.

2. Någon talar osanning och man blir kränkt. Då behöver man lära sig att skilja andras åsikter från sina egna och dementera osanningen lugnt och sansat med fakta.

Och jag som anser mig väldigt öppen för alternativa teorier, s.k. konspirationsteorier, både osannolika och sannolika dikterar jag gärna för andra hur jag tycker vi bör vara, vad vi bör tycka och hur vi bör tänka med dessa sannolika teorier om sanningen som grund. Det är ”sanningar” baserade på vetenskapliga fakta, deliberativ diskurs och meditation.

Jag vill nämligen inte låta folk gå runt och bara tycka saker helt utan grund, ex. att tillväxt är bra, ex. astrologi är en vetenskap, ex. att vi hjälper folken i land efter land som vi invaderar med vapenmakt, eller ex. att överbefolkningen inte finns eftersom alla människor skulle få plats på en yta lika stor som Gotland, vilket virrpannor som är med och bestämmer svensk politik verkar tro, och det handlar om min altruism för framtidens generationer.

Och nu vill jag helt klart kränka några människor i Sverige som jag vet existerar och jag vill kränka dem ordentligt. På något vis verkar t.o.m. dödstraff vara ett rimligt öde för de mindre mentalt bemedlade tillväxtförespråkarna som på allvar tror att man kan samla jordens hela befolkning på Gotland och att det kommer bli myspys. Rimligheten i dödsstraffet för dumheten kommer givetvis av den masslakt dessa individer kommer orsaka om de tillåts fortsätta ha sina vettlösa åsikter.

Jag vill härmed meddela dessa blint religiösa mindre mentalt bemedlade att ett sådant scenario med mycket stor sannolikhet kvickt skulle bli milt sagt intressant…

Det skulle sannolikt skapa en enormt snabb miljöförstöring av Gotland. Fåren och ev. grödor skulle sannolikt stryka med första dagen. Efter ca tre dagars svält skulle sannolikt Påsköns nedväxtöde påbörjas och sannolikt skulle det väldigt snabbt, på typ en dag, grillas kött med träden som bränsle och en mer råbiffaktig längre köttätarfest skulle sedan sannolikt inträda.

Efter en längre tids ”råbiffsätande”, eftersom det inte finns något att grilla köttet med längre, skulle det bli ett väldigt litet fåtal människor kvar som skulle ha väldigt svårt att helt slappna av när de sover och som sedan så sakteliga skulle börja äta vad havet kan ge, för på stackar Gotland skulle det sannolikt inte finnas en enda rot kvar av någonting, mestadels människoben med tydliga spår av kannibalism.

Jag vill därför diktera med vetenskapliga fakta som grund att:

1. Alla måste förstå och tycka att ekonomisk nedväxt till en balans med naturen är bra enligt arkeologiska, matematiska, resursanalyserande och lantbruksanalyserande fakta.

* Lättförståeliga fakta: ”The Impossible Hamster” berättar snabbt och lätt vad tillväxt är och varför något som växer tillslut bör stabilisera sig på en balanserad nivå.
* Arkeologiska fakta: ”Jared Diamond – Easter Island’s End” berättar om förstörelsen av en hel ö genom överpopulation och användandet av för mycket resurser.
* Matematiska fakta: ”Al Bartlett – The Most Important Video You Will Ever See” berättar om tillväxt och vad ordet verkligen betyder i olika exempel och han berättar om de val som måste göras.
* Lantbruksfakta: ”Julian Cribb – The Coming Famine” berättar om lantbrukets tillstånd i världen och varnar för en kommande svält.

2. Alla måste förstå att planerad befolkningsmängd kan rädda vår civilisation och att alla som vill ingå i vår kultur måste respektera kvinnans rätt till utbildning och frihet i samhället eftersom detta sänker antalet födda barn i land efter land, samt att vi kan behöva införa enbarnspolicy i fall det visar sig att ytterligare nedväxt behövs, kanske även sterilisering i de fall religiösa blir ett problem så att resultatet blir att populationen föds med kapaciteten till ett mentalt friskt kritiskt tankesätt.

3. Alla måste inse att fred måste bli allas vår policy eftersom fred hittills visat sig vara bättre för miljön och barnens utbildning på lång sikt. Fred och balans ger dessutom större möjlighet att rädda hotade arter och fokusera på utveckling av miljövänlig teknik.

Och det är därför vi idag behöver idag ett bättre ledarskap av Sverige och det är där Vetenskapliga partiet kommer in, Dordevic, så meditera på saken! Var en djävulens advokat och byt kanske till den åsikt som irriterar dig mest, dvs. det du stör dig på mest, för din irritation är ofta en signal om att du kanske missförstår något du trodde du förstod.

Byt kanske till ”extremateism” och humanism i tanken även om du känner att Gud finns i enhet, sanning och ren kärlek! Kasta alla religioner på sophögen, Dordvic, och se hur det går! ”Imagine no religion!” som John Lennon sjöng. Du behöver inte verklighetsfrånvända religioner, Dordevic! Det är bara slöseri med tid och pengar. Dessutom hoppas jag att du vill platsa på riksdagslistan för Vetenskapliga partiet, Dordevic. Så tag sats, meditera på saken, ändra dig eventuellt, och flyg sedan högt likt en vacker kraftfull örn!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

7 reaktioner till “Alla jordens människor kan leva tillsammans på en yta lika stor som Gotland speciellt om det serveras råbiff

 1. En väninna sa till mig att det är ingen idé att rösta på ett sånt litet parti som vetenskapliga partiet, det är som att inte rösta alls, jag svarade att jag röstar enligt min övertygelse, annars blir det som att resonera som många gör att det är ingen ide köpa ekologisk mat, den kanske inte riktigt alltid är ekologisk och det är bara en droppe i havet. Vilken hållbar utveckling får vi i samhället om alla tänker så?
  Har en känsla av att vetenskapliga partiets idéer är så revolutionerande och omskakande för de flesta, och före sin tid i ett ännu så länge relativt omedvetet samhälle men hoppas innerligt att partiet för den skull inte ger upp utan fortsätter arbetet med den otroligt inspirerande och uppväckande drivkraft ni har. Har en önskan om att bidra på något sätt, men känner mig inte riktigt mogen ännu, behöver läsa, ta in, känna efter, meditera o smälta och omvärdera. Har iallafall börjat ställa nya frågor till människorna i min omgivning som tex vad tror du om världens befolkning, har du funderat på nån gång om vi kanske är för många? Att jordens resurser inte räcker till? Sår frön, för att jag tänker på vår vackra jord och framtida generationer, och vet att det är avgörande.

  1. Ni har båda rätt, både din väninna och du, och det finns en bra lösning som enar er båda.

   Lösningen är givetvis, som du helt riktigt skriver, att rösta enligt sin övertygelse, men jag hävdar att man enbart ska rösta på små partier som visar samverkansförmåga och går med i en bred valsamverkan.

   Därför har vi skapat Valsamverkanspartiet. På så vis kan varje medborgares röst räknas och få mandat i riksdagen. Det är givetvis mest demokratiskt.

   Ditt exempel med att köpa ekologisk mat är ett bra exempel, för sanningen är att man gynnas direkt av mer hälsosam mat samtidigt som man är en del av att rädda hela planeten.

   Visserligen måste fler än du och jag handla mer ekologiskt och visserligen måste andra politiska saker hända dessutom, men att föregå med gott exempel är givetvis helt avgörande. Man kan ex. inte äga en bensinslukande bil och vara ett trovärdigt språkrör för miljön. En person som cyklar eller kör en elbil är givetvis rätt person för jobbet.

   Jag tror att din känsla av att vetenskapliga partiets idéer är revolutionerande och före sin tid är rätt. Så känner jag också. Vi vågar se de problem som PK-maskineriet inte vågar se när de klänger varandra om svansen, men återigen finns det bara en sak att göra, nämligen föregå med gott exempel.

   Att söka och säga sanningen inom politiken är idag inte politiskt korrekt även om det givetvis är emotionellt korrekt och givetvis borde vara politiskt korrekt.

   Det är trevligt att du ser oss som en ”otroligt inspirerande och uppväckande drivkraft”. Tack för din fantastiska förmåga att ge gott beröm, Åsa.

   Jag ser det som något positivt att du har en önskan om att bidra på något sätt. Att meditera, läsa, ta in, känna efter och meditera igen o smälta och omvärdera är essentiellt i ett Vetenskapligt parti och din attityd värderas mycket högt.

   Ser fram emot ditt engagemang. Meddela oss när du känner dig redo och vet hur du vill hjälpa till!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s