Skam journalister – Vanliga bloggare mer intressanta.

Andreas Larsson från Gävle, ett namn vi hoppas ha med på Vetenskapliga partiets riksdagslista i valet 2014, skriver mycket bra och objektivt och journalister som inte rapporterar objektivt utan agerar politruker i blindo.

Dessa politrukjournalister bör givetvis skämmas som hundar som bajsat på finmattan och rätta sig själva snarast för att minska skammen. Bör man ens kalla sig journalist när man gör sådant?

Visserligen förväntar sig inte folk sanningen från politiker som säger vad som helst för att få sitta vid köttgrytorna nästa val, men från journalister är vi mer vana att få en mer objektiv och granskande rapportering.

Nu måste nog den sekteristiska median läggas åt sidan helt tills mediafolket lyckats lösa denna sak på något intelligent vis. Jag föreställer mig att man kan skapa en vetenskaplig certifiering av journalister med en licens som kan dras in då övertramp sker så att vi kan hålla rent i medias rapportering. Tidningar och annan media ex. bloggare skulle då kunna stoltsera med att de är certifierade vetenskapliga journalister. Bara en idé.

Dessutom anser jag att media och politiker sitter med arslet i smeten igen eftersom de inte rapporterar mer nyanserat. jag menar att det givetvis är klart som korvspad att privatisering leder till att skolors vd:ar ratar ’dåliga’ elever och givetvis vill rektorer skydda de fina eleverna eftersom mammor och pappor till fina elever vill ha detta. privatskolor ska bort om man vill ha jämlika skolor NATURLIGTVIS. Men vill man verkligen ha det?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s