Bra initiativ av Vaken.se

Som svar på artikeln ”Varför gör inte Vaken mer?

Hej Administrationsgruppen och redaktionen för Vaken.se!

Jag har en mycket god idé. Jag är en person som mediterat mycket för just ökad vakenhet.

Jag tar just nu ett större ansvar för att bidra till en bättre värld, genom projekten Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet och jag tittar ofta in på vaken.se för att läsa alternativa åsikter och fakta om vad som försigår i världen.

Jag har inte direkt ett ”vanligt” arbete eller familj utan kan fokusera på uppgiften optimalt. Detta är indirekt ett resultat av mycket meditation.

Jag tycker det är bra att ni valt en samverkansattityd till andra människor, rörelser och grupperingar och att ni vill att deras projekt ska bli lyckade och framgångsrika. Detta är vad jag eftersökt inom politiken, men inte ännu funnit så mycket av denna friska mentala attityd.

Huruvida Vaken.se ska vara plattform eller ej beror på strukturen, och det finns anledningar till vaksamhet angående detta, men helt klart är attityden ovan med samverkan nyckeln till att lyckas väl, tror jag.

Jag vill ha en ”debatt” som bygger på deliberativ diskurs av mentalt funktionella individer och gärna genomföra en föreläsningsturné om ”lösningar” på olika samhällsproblem och jag är även delvis som ingenjör inom speciellt energifrågor.

Som nyhetsredaktör/skribent kan jag bidra med feedback, faktaunderlag, artiklar och rättelser för att höja nivån på Vaken.se

Jag vill gärna att mitt eget projekt ska bli kraftfullare och hoppas att jag genom vaken.se ska kunna finna fullgoda framtida riksdagsledamöter som verkligen kan vara med och förändra Sverige och världen. Jag söker människor som har energi, kontroll, mod, rent hjärta, kommunikationsförmåga, tankekraft, mental vidsynthet och öppenhet med samtida balans och förmåga till kritiskt tänkande.

Tyvärr kan jag inte träffa er den 11:e november 2013 i Stockholm, men jag kan garantera att jag själv kommer vara den drivande ”starka personen” och projektledaren. Jag inser till fullo att det är jag som är förändringen i världen och för mänskligheten och att ni också har potentialen att vara det.

Hälsningar
MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s