Växthusgaser har inte bevisats orsaka klimatförändringar

Andreas, som jag personligen anser är ett bländande ljust hopp i det totala politikermörkret, skriver om ”Utsläpp av växthusgaser – orsaker och lösningar”.

Hur mycket vi människor egentligen bidrar till klimatförändringarna återstår att bevisa Vetenskapligt, anser jag. När jag tittar på klimatbevisen som ex. Ipse Cogital visar här ser jag inte något klart bevis på någonting, men faktiskt raka motsatsen, d.v.s. inga bevis för hypotesen alls, men fram med diagrammen om du finner fullgoda bevis, Andreas!

Jag anser att vad en välbetald klimatpanel med klimathotet som förkrok ”anser” bör tas med en nypa salt till de faktiskt pekar på tydliga fakta, inte numerär-retorik i tyckande eller kompetens-retorik.

MEN jag ser dock EN ANNAN anledning till vaksamhet och det är, som du redan vet, att vi behåller fler arter i naturen och är intelligentare än människorna på Påskön, enligt Jared Diamond.

Vad gäller exemplet med befolkningen verkar det vid första anblicken lovande att Iran lyckades minska antalet barn per kvinna från 6,5 under första halvan av 80-talet till 1,71 barn per kvinna 2007.

Men låt oss spekulera lite djupare i det du tar upp! Låt oss åtminstone ställa frågorna och sedan leta efter svaren!

* Jag har en hypotes att gratis preventivmedel gjorde att sekulära muslimer minskade i andel och att extremreligiösa ökade i andel under denna tidsperiod. Så låt oss undersöka saken närmare! Ökar barnafödandet nu igen efter en generation? Har extremismen ökat i Iran eller har den minskat? CIA säger att landet så sakta tillväxer igen. 1.24% per år. Om min teori stämmer kommer den siffran bli högre och högre år efter år. Hmm… Svårt att se på valen hur islamismen ökar eller minskar eftersom partierna verkar byta namn mellan valen. Att den är hög är det dock ingen tvekan om.

* Om barnbidrag och betald föräldraledighet togs bort efter det tredje barnet antar jag nu att de religiösa i Iran nu återfört detta. Låtom oss undersöka saken närmare!
Jodå. ”Iran Reverses Family Planning, Calls for More Children.” så första hypotesen verkar vara riktig.

* Jag antar att alla med intelligens nog, som vid giftemål genomgick en utbildning om preventivmedel, också lyckades använda preventivmedel i högre grad, samt att de utan högre intelligens eller med extrem religion misslyckades med detta i högre grad. Så låt oss undersöka den saken! Har intelligensen ökat eller minskat? Har religiositeten ökat eller minskat i Iran? Jag kommer läsa denna skrift och titta lite djupare på saken.

Din slutsats, Andreas, oavsett CO2-bekämpning eller civilisationens överlevnad, verkar dock riktig. Det mest rationella och effektiva verkar oomkullrunkeligt vara att satsa på alla tre faktorer som du nämner om man vill lyckas och bli en vinnare.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer om saken:
Klimatforskare skrattar åt Global Warming-hysterin
Professor Bob M Carter torpedoes the scientific consensus on the climate HOAX

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

2 reaktioner till “Växthusgaser har inte bevisats orsaka klimatförändringar

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s