Kvinnokraft skademinimerar med rätta männens oförmåga i valet 2014

…och det är absolut inte alla sveriges män jag talar om, men de nuvarande ledarskapets män som ställer till det med EU-medlemskap och tillhörande nedmontering av välfärden.

Det politiska block som kan attrahera flest kvinnor ­vinner valet i höst, visar ­Aftonbladet/United Minds mätning.

Undersökningen visar att båda blocken tycks misshaga medelklasskvinnorna helt. Kvinnorna ogillar politiken som förs, och ogillar de pinsamt svaga ledarskapen som de båda blocken stått för.

brain-logo-scientific-party-of-sweden-women-power

Kvinnorna är skeptiska till Allians­ens politk, och verkar tro att Socialdemokraterna med anhang kommer misslyckas med ledarskapet också.

Fler än en halv miljon svenskar funderar med rätta på alternativ och de flesta som funderar djupt är kvinnliga medel­inkomsttagare visar Aftonbladet/United Minds mätning.

Kvinnorna som avgör verkar enligt undersökningen vara mest tjänstekvinnor som bor i Mälardalen. Kvinnorna röstade oftast på Socialdemokraterna 2002, men röstade på ett alliansparti 2006 och 2010 och nu ser dessa kvinnor resultatet av politiken och brottas sannolikt med sin egen moral.

Mätningen visar de som är osäkra väljare är något mer kritiska till samhällsutvecklingen än andra väljare och sannolikt känner ett djupare ansvar.

Väljarna verkar störa sig på den extrema individualismen som Allianspolitiken lett till och verkar misstänka att Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Vänsterpartiets leder till oförmåga att leda landet och jag anser att det är relativt intelligent kvinnor vi talar om här.

Välutbildade, skeptiska och sanningsökande och det gör det hela därför än mer intressant att ställa upp i valet 2014 och kanske föra in Vetenskapliga partiet rakt in i hela härligheten med hjälp av denna kvinnokraft.

Men dessa kvinnor måste givetvis ställa upp också. Det krävs två för att dansa tango och det behövs mer än en svala som far in och ut ur svalboet för att lyckas ordentligt med ett nytt fräscht ledarskap.

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s