Anledningen varför journalisterna mörklägger sanningen om invandringen

Att flera journalister och chefredaktörer medvetet försöker mörklägga av politiska skäl är helt uppenbart, för partierna har, som vi alla säkert redan vet, politiska agendor och tidningarna är därför ganska strikt politiskt styrda, men det man kan fråga sig är om det egentligen gynnar något enskiljt parti eller fri media på lång sikt med sådan censur. Det anser inte jag att det gör. Det förstör istället en deliberativ diskurs som leder fram till sanningen och det är defacto sanningsökande journalism handlar om i grunden.

Därför anser jag att DN tar ett bra och väl avvägt beslut och det tyder på att DN har framtiden för sig i Svensk media. De har modet att ta upp en debatt som blivit tabubelagd av någon outgrundlig anledning.

Att nu mindre mentalt bemedlade, helt utan saklig grund nu kallar det ex. ”rasistannons”, ”främlingsfientlig” samt ”rasistisk propaganda” anser jag kan polisanmälas för ärekränkning och säkert kan fällas i . Jag ser nämligen inte att debattören Gunnar Sandelin skrivit något rasistiskt alls i sin annons.

Gunnar Sandelin vill helt uppenbart att riktiga flyktingar ska tas hand om först och det är tvärtom raka motsatsen till rasim. Det anger ju ingen ras eller ens religion alls, även om utlåsningen av extrema sekter som begår grymheter mot barn, kvinnor och djur givetvis kan gynna vårt eget samhälle på lång sikt.

Men varför inte slå upp ordet rasism på ex. Wikipedia om ni aldrig gjort det och se vad det faktiskt betyder! Ta sedan en titt på de medlemmar i Sverigedemokraterna som invandrat och flytt ex. Islam eller krig eller förföljelse och defacto har brun hud!

Den haltande retoriken som dessa mindre mentalt bemedlade ”debattörer” framför haltar givetvis så grovt att det borde vara pinsamt för dem själva. ”Debatt” är det givetvis även om kvaliteten är extremt låg, men det är dessutom så dåliga lögner att vem som helst som läser artikeln ser rakt igenom dem om man har normalintelligens.

Att det finns rasister inom Sverigedemokraterna, t.o.m. kanske fler än i andra partier, det betvivlar jag inte, lika lite som jag betvivlar att det finns dolda rasister inom fler partier, men att ens använda ordet och kasta det på någon är faktiskt en typ av rasism, det är nämligen åsiktsrasim förrutom ärekränkning speciellt då personen helt tydligt inte är rasist. Gunnar Sandelin uttrycker INTE något alls om raser i sin artikel och är givetvis varmt välkommen att ansöka om medlemskap i Vetenskapliga partiet oavsett vilken ras han anser sig ha. Jag hoppas personligen han anser sig tillhöra rasen människa, precis som jag gör, men man kan ju ibland tro man är en alien när man ser de mindre mentalt bemedlade som tillåts husera fritt som ångvältar i svensk media.

Finns det verkligen ingen granskningsnämnd för tidningar så de kan fällas och dömas böter direkt och få stå vid den mediala skampålen eller måste det alltid gå via polisen och till åtal mot enskiljda journalister?

(edit) En artikel som lär journalister och politiker, de som oftast anser sig vara intellektuella nog att använda ord på rätt sätt, att just använda orden rätt:
DN – Allt är inte rasism som skorrar, men det som flera av de avpixlade verkar uttrycka i Avpixlat enligt Aftonbladet och Expressen är alltså ren och skär rasism. Man bör dock i rättvisans namn komma ihåg att sådan rasism säkert existerar i fler partier än Sverigedemokraterna.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Annonserna nedan finansierar partiets vackra publicering som levereras av WordPress.com

2 reaktioner på ”Anledningen varför journalisterna mörklägger sanningen om invandringen

 1. Mycket intressant att läsa Gunnar Sandellns artikel om journalisternas mörkläggning. Siffror och annan klargörande information. Hade ingen aning. Hoppas debatten riktigt kommer upp till ytan snart liksom i andra länder, så att människor blir medvetna om hur det ligger till. Över huvud taget är nog denna sida en av de intressantaste utbildningar jag kommit i kontakt med. Önskar jag kunde få studiebidrag för att studera här, så att jag inte behövde vara vaken på nätterna, måste sköta mitt heltidsarbete och hemsysslor också. En omfattande utbildning som väcker både djupa tankar och känslor. Och guld för en sanningssökare.

  Gilla

 2. Jo, Gunnar Sandellns artikel om journalisternas mörkläggning är intressant. Kanske är DN är rätt väg för Vetenskapliga partiet i valet? Det beror givcetvis på ägarstrukturen och tidningens val av politisk agenda i valet.

  Eftersom DN är ”oberoende liberal” kan det vara fördelaktigt eftersom ”liberal” syftar på:

  1. Individuell frihet och det är vi för inom ramen för miljö och jämlik politik.

  2. Mänskliga rättigheter och det är vi för inom ramen för miljö och jämlik politik.

  3. Jämlikhet och det är vi för av vetenskapliga skäl.

  4. Yttrandefrihet och det är vi för.

  5. Privat äganderätt och det är vi för inom ramen för miljö och jämlik politik

  6. Religionsfrihet och det är vi för inom ramen för alla barns humana rättighet att välja detta självmant vid myndig ålder efter upplysning om olika religioner och vetenskap.

  7. Demokrati och det är vi för.

  Gilla

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s