Centerpartistisk ”stalledräng?” klagar på olaglig skolmat han själv skapat

Staffan Danielsson, riksdagsledamot i Centerpartiet, och Stina Enudd Nordström klagar i sin artikel ”Olaglig skolmat slår ut svensk produktion ”på de principer som styr hela EU, nämligen frihandel, korrupta regler och gynnandet av storföretag medelst sk. ”lobbying”.

Grattis ni börjar vakna! Men inse, Staffan, att du som Centerpartist, är en av de politiker som defacto skapat problemet genom att verka för EU-medlemskapet.

Inte för att det hade hjälpt att rösta på Miljöpartiet eller Socialdemokraterna eftersom de också är EU-positiva och därför nästan precis lika miljövidriga som resten av Allianspartierna, men ändå.

Det är defacto du och dina kollegor som skapat problemet genom att vara alltför kortsiktigt giriga när ni drog in oss i EU-medlemskapet. Nu biter ni i det sura äpplet. Inte helt intelligent, men nåväl, nu har ni chansen att bli det.

Så var positiva, Staffan! Det finns partier som faktiskt löser problemet. Jag känner till några. Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna, utbrytarpartiet Gröna partiet och det parti jag själv leder. Det vi har gemensamt är att vi alla vill ur det korrupta politiska systemet som heter EU.

Det enda som finns kvar när vi trillar av pinnen en dag är vårt eftermäle, Staffan, så fatta mod i detta ögonblick! Gå ur ditt korrupta parti och börja stödja något anständigt istället!

Men med tanke på att du inte kunde se in i framtiden och förutse den politik som vi andra varnade för så är kanske inte politik alls är din grej, Staffan? Men julen närmar sig med stormsteg och stalledrängar som heter Staffan behövs säkert…

Jodå. Politiken behöver givetvis människor med alla hästarna i stallet om det ska bli ordning på Svensk skolmat för framtidens generationer.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Partiets hemsida presenteras med hjälp av det utmärkta publiceringsverktyget WordPress.com

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s