Aftonbladets journalister gör reklam för Sverigedemokraten Stellan Bojerud

Josefin Sköld och Jonathan Jeppsson gör väldigt intressant reklam för Sverigedemokraterna i sin artikel ”SD-toppen hyllar nazister på nätet”, först och främst för att rubriken ter sig som en ren lögn för den som läser vad han faktiskt skrivit, fast det förstår de säkert inte själva. Har ni grundläggande utbildning? Intelligens hos Aftonbladets journalister efterfrågas. Journalism med lite mer eftertanke kanske vore nyttigt? Får ni ingen tid att tänka av chefredaktören?

Ju mer uppmärksamhet Sverigedemokraterna dessutom får och speciellt när man försöker mobba dem på detta ointelligenta vis, desto fler röster kommer de sannolikt få. Om det vore så att ni är betalda av dem skulle jag förstå vad ni håller på med, annars förstår jag det inte alls.

Jag som läser vad ni skriver och hans egna svar får ju sympati med Stellan Bojerud. För den som förstår sarkasm är det hela uppenbart från första början. Det är ju den felaktiga ”rasist”-retoriken, vilken Aftonbladet själv ständigt basunerar ut i syfte att mobba Sverigedemokrater, som fått karln att skriva som han gjort.

Ni klagar ju på det problem som Aftonbladet defacto själva skapat!

Och är det inte som jag skriver sant ser jag verkligen fram emot rubrik efter rubrik om bra personer och bra initiativ i svensk politik i framtiden, för jag är nu mäkta trött på mobbningen av Sverigedemokraterna. Ni driver ju mig, som väljare och initiativtagare till Vetenskapliga partiet, mot en antimobbningsröst.

Så skärpning! Tänk några steg till innan ni komponerar era alster! Tag gärna intryck av Vetenskapliga partiet, för vi VET hur man sänker rasismen i samhället, men kanske är det inte lika intressant som mobbning för lösnummerförsäljningen?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Partiet presenteras med hjälp av det utmärkta publiceringsverktyget WordPress.com

En reaktion till “Aftonbladets journalister gör reklam för Sverigedemokraten Stellan Bojerud

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s