Mer långsiktig intelligens krävs för att styra Sverige på ett bra sätt

Jag tror på ett fungerande Sverige i framtiden. Därför har jag skrivit denna artikel till dig. Vill du också ha fungerande svenska företag kvar i Sverige, vill du ha välfärd, en god miljö och en schysst djurhållning med grisar som har knorr då vet jag att du kommer hjälpa mig och Sverige ur EU-medlemskapet och frihandeln genom en ny folkomröstning INNAN vi höjer skatterna! Läs mer så förklar min artikel här varför för dig!

DN skriver att det ges klartecken för att stoppa sänkt skatt och en majoritet i KU ger oppositionen grönt ljus att påverka genom majoritets beslut i riksdagen genom att använda vågmästarpartiet Sverigedemokraterna för att få igenom frågan.

Det är dock glädjande att DN inser och rapporterar om resultatet, nämligen att budgetbråket kommer slå mot tillväxten I SVERIGE.

Anledningen att jag skrev ”SVERIGE” här till dig med stora bokstäver är givetvis att vi med EU-medlemskapets frihandel kommer förlora den tillväxt som annars skulle skett i Sverige och att den då kommer ske på annat håll där skatterna är lägre.

jag vet inte hur mycket du vet om politik, men för den normale väljaren utan djupare förståelse för politik kommer det nu se ut som om Alliansen är det enda parti som tar sitt ansvar för Sverige.

Det är givetvis INTE sanningen om man ser det på LÅNG sikt eftersom ekonomi faktiskt handlar om hushållning med resurser, vilket är raka motsatsen till galen tillväxt, vilket denna video visar.

Jag tror inte att den bristande logiken med avseende på tillväxten hos V+S+MP eller hos SD egentligen har med bristande utbildning att göra, utan det har sannolikt med vanlig bristande logisk tankeförmåga att göra, typ att de inte är så duktiga i schack och att de helt enkelt inte kommer förstå video-länken galen tillväxt för det är också anledningen till att Birger Schlaug lämnat Miljöpartiet. (något jag kommer repetera tills han startar ett nytt Miljöparti eller går med i Vetenskapliga partiet)

För är man duktig i schack då är man inte enbart ihärdig när man tänker, man kan dessutom tänka rätt i flera steg, något som givetvis är extremt bra att kunna inom politiken också.

Så vad är lösningen i Svensk politik om man då anser sig vara ganska duktig i schack?

Jo. Lösningen om man vill vinna racet mot den absoluta skattesänkarbottnen, inom ett frihandelsavtal som EU-medlemskapet, är givetvis enkel, nämligen att sänka skatterna, vilket Alliansen gör. Då vinner man företagens investeringsgunst inom EU och man får sin eftertraktade tillväxt KORTSIKTIGT precis som DN så riktigt påpekar.

Det är givetvis direkt katastrofalt för välfärden och för miljön på LÅNG SIKT. För problemet är ju att alla länder i EU är med i racet mot välfärdsbottnen så att alla vanliga medborgare förlorar på lång sikt och mäter man lycka i samhället vetenskapligt förlorar även de som berikat sig ekonomiskt på spektaklet.

En annan sak man kan göra för att vinna racet mot den absoluta välfärdsbottnen kortsiktigt är givetvis att sjunka till lägsta löner, lägsta pensioner, lägsta bidrag och lägsta miljö- och djurhållningsnormer som EU tillåter för att då kunna prodcucera billigare. Så är man för att de fattiga ska bli fattigare och man är för djurplågeri och annan miljövidrig verksamhet, då ska man absolut rösta på Alliansen eller annat EU-vänligt parti.

Sveriges lantbrukare och skolelever har nu länge fått känna på vad EU defacto innebär. Senast igår fick jag information om en liten ”app” från två svenska kvinnliga och otroligt fina grisuppfödare, den hette Få en bonde på köpet. Applikationen för smartphones hjälper oss att lösa problemet ovan som vi nu alla står inför i butiken. Djurplågeri i billig kotlett från EU med kapade grisknorrar och små skitiga boxar och massinjektioner med anti-biotika eller Svenskt dyrt kött utan djurplågeri. Där står vi med ”appen” i snabbköpet och försöker rädda grisarna eller tvingas äta plågad gris, allt medan plånböckerna krymper och några få rika i EU sätter i sig ostron och kaviar.

Men om man istället vill ha välfärd baserat på att alla betalar skatt i samhället, samt en god miljö och en schysst djurhållning med grisar som har knorr då går man ur EU-medlemskapet och frihandeln genom en ny folkomröstning INNAN man höjer skatterna GIVETVIS.

Detta är alltså att tänka i två steg. Inget avancerat alltså, men något som varken oppositionen eller vågmästaren Sverigedemokraterna verkar klara av. Det verkar alltså ENDAST vara Vetenskapliga partiet som klarar av att tänka i fler än två steg.

Så jag repeterar vad ett gott vetenskapligt, här ovan bevisat, ledarskap innebär om man är för lycka för människor och djur. 1. Ny folkomröstning där vi kommer ur EU och 2. Höj skatterna och välfärden.

Förstår ni? Jag hoppas det. Det var enkelt.

Både Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna, såsom EU-negativa partier, måste givetvis vara benhårda på den punkten och jag vill tillägga att det finns hopp om fler partier som kan samverka för att få upp EU-frågan på bordet igen.

Centerpartiet kan komma att ändra sig i EU-frågan, dels för att ragga borgerliga röster för att hålla sig ovan 4% och dels för att de som arbetar med djurhållning nu börjar förstå vad EU faktiskt innebär för dem och för djuren. En del av dem finns idag säkert i det EU-positiva Miljöpartiet i den falska tron om att det löser problemet.

Både Vetenskapliga partiet och Gröna partiet (båda att betrakta som utbrytarpartier ur Miljöpartiet) vill gå ur EU och det är nog fler partier som vill gå ur EU-medlemskapet om bara några få partier påbörjar en effektiv valsamverkan för att åstadkomma detta.

Jag bjuder härmed in alla som har grisarna eller hästarna i båset till Valsamverkanspartiet, partiet som ser till att just din proteströst kan bli hörd på rätt sätt i valet 2014.

Nu har givetvis Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet utträdet ur EU med som en del i sin politik, men det måste faktiskt ske i rätt ordning om man vill ta ansvar för Sverige och hjälp nu gärna andra EU-negativa partier in i riksdagen om ni menar vad ni säger!

Jag anser att Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet bör kräva en ny folkomröstning om EU-medlemskapet INNAN de stödjer några som helst krav från de miljövidriga Socialdemokraterna eller Miljöpartiet och faktiskt låta Alliansen och andra borgerligt infiltrerade partier som MP och S regera så miljövidrigt de vill medan Sverige ännu sitter i EU-medlemskapets frihandelsfälla.

För är man inte tuff i EU-frågan LÅNGSIKTIGT kan det hända att man får regera med Socialdemokraterna inuti ett EU-medlemskap och vad det innebär hoppas jag ni förstår av det jag skrivit ovan. men för säkerhetskull ska jag berätta det för er eftersom många av de ledande politiker jag adresserat ovan tycks mig behöva god rådgivning.

1. Högre skatter leder till färre företag, vilket leder till färre skatteintäkter och färre jobb.
2. Färre skatteintäkter leder till mindre budget eller stegrade skulder.

Så om du är med i ett EU-negativt parti gå absolut inte i regeringställning med ett EU-positivt parti för då får DU och DITT parti bära hundhuvudet för den politik det defacto innebär. Det är KORTSIKTIGT.

Detta innebär att företagen inte kan konkurrera på en fri markand och tvingas lägga ner eller flytta ut produktionen ur Sverige. För att genomföra välfärden behövs alltså en tullmur mot EU.

Det är dessutom så att det sätt med vilket oppositionen och Sverigedemokraterna nu agerar snnolikt kommer surt tillbaka redan i valrörelsen och i nästa mandatperiod. Det är KORTSIKTIGT tänkt.

För nu har alltså oppositionen satt stopp för regeringens borgerliga sänkning av den statliga inkomstskatten. Det tycker väl alla som gillar välfärd är toppen för nu kan alla få lite till i bidragskuvertet, men om man tänker LÅNGSIKTIGT är detta kortsiktiga tänkande givetvis fullkomligt katastrofalt.

Alliansen har nu ett ess i rockärmen. Så fort oppositionen eller Sverigedemokraterna pekar på arbetslöshet eller inflation etc. kommer Alliansen dra upp detta ess ur rockärmen, och det med rätta. för de fick ju inte alls regera. Ni tog defacto över defacto-styret utan att gå ur EU först.

Vi behöver politiker i Sverige som kan tänka långsiktigt för Sveriges väl och det ser inte helt bra ut idag, tyvärr. Därför nämner jag schack i min bloggpost idag i hopp om att hitta intelligentare, mer långsiktigt tänkande kapabla människor som vill hjälpa Sverige.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Partiet presenteras med hjälp av det utmärkta publiceringsverktyget WordPress.com

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s