Decimering av rovdjurstammen följs, med enkel matematisk logik, av kannibalism

Det är bra att skriva en artikel och protestera i SVD mot rovdjurspolitiken som förs av Alliansen och Sverigedemokraterna. Det är skitbra att vara med att signera den. Ja. Det är utmärkt att naturfotografer ser problemet. Artikeln denna gång heter ”Rovdjuren måste få ha sin plats i naturen”.

Men det har egentligen inte så stor betydelse vilket riksdagsparti man väljer idag, inte ens ”Miljöpartiet de Gröna” eller ens det nya s.k. ”Gröna partiet” har bevisligen mental kapacitet att förstå problemet heller, så idag leder svensk politik till att fler och fler människor, ofta kallade ”defacto-flyktingar, ska ”räddas” till Sverige från andra överbefolkade världsdelar där standarden sjunkit till svältnivåer eller krig pådrivna av religiös extremism tagit över eller där miljön förstörts.

Här ska de ha plattbilds-TV och övergödas så till den milda grad de knappt kommer ut genom dörrarna i små avfolkade samhällen som fyllts med människor som knappeligen kan integreras in i ett svenskt kunskapssamhälle och strax kommer leva i liknande utanförskap som Kosovoalbanerna gjorde i Serbien innan det religionskriget bröt ut, vilket ledde till att Serbien krympte och religionen Islam med tillhörande överbefolkningskultur nu kontrollerar ytterligare ett landområde.

Jag har inget hopp om att Gustav Fridolin kommer förstå hur man hjälper flest människor på rätt sätt, och set der vi i denna snyftretorik i Aftonbladet som knappt lurar människor med IQ under 80, men jag hade hopp om att Birger Schlaug skulle förstå logiken och vikten av att vi gör något konstruktivt, men inte heller det ser särskiljt ljust ut. Birger hade ju i alla fall börjat förstå den exponentiella funktionen och friskt nog lämnat det bombhöger-infiltrerade miljövidriga Miljöpartiet, men han har inte riktigt lyckats finna motivationen att hänga med riktigt än, tyvärr.

Så åter till saken. Någon djävel måste ju ändå leda en riktigt grön politik även om Birger inte är kapabel att vara med och ta stafettpinnen än.

Är det inte så idag att Svensk politik och s.k. ”grön politik” leder till att fler barnavlande familjer ska ha flerbarnstillägg och att vi helst ska konsumera mer, allt i den ekonomiska tillväxtens namn samtidigt som kortsiktiga gulle-gull-argument används för att få spektaklet politiskt gångbart, trots att en närmare granskning av saken bevisar att vi skulle kunna hjälpa betydligt fler och betydligt mer med helt andra och billigare åtgärder? Är det inte så? Att inte hjälpa fler kvinnor och barn världen över på rätt sätt är inte det ”defacto-rasism” dessutom?

Miljöpartiet vill lite klatschigt skapa ”grön tillväxt” och ”Gröna partiet” vill att vi alla ska bli veganer och sänka vår levnadstandard och kalla alla andras barn för ”hen”. Jag spekulerar nu, men kan ”hen”-hysterin komma av att deras egna barn föds med dubbla genitalier pga. undernäring, samma sak som kanske sänker den mentala kapaciteten att tänka rätt dessutom?

Nåväl. Låt oss hoppas på tillfrisknande! För idag vill inget av partierna ovan stoppa antalet människor på vår egna biologiska levnadsyta, vilket rent matematiskt, biologiskt och bevisligen även arkeologiskt givetvis leder käpprätt åt helvete det också.

* Lättförståeliga fakta: ”The Impossible Hamster” berättar snabbt och lätt vad tillväxt är och varför något som växer tillslut bör stabilisera sig på en balanserad nivå.
* Arkeologiska fakta: ”Jared Diamond – Easter Island’s End” berättar om förstörelsen av en hel ö genom överpopulation och användandet av för mycket resurser.
* Matematiska fakta: ”Al Bartlett – The Most Important Video You Will Ever See” berättar om tillväxt och vad ordet verkligen betyder i olika exempel och han berättar om de val som måste göras.
* Lantbruksfakta: ”Julian Cribb – The Coming Famine” berättar om lantbrukets tillstånd i världen och varnar för en kommande svält.

MP och GP kallar sig komiskt nog ”gröna”, men deras egen politik leder bevisligen även den till raka motsatsen och det behöver man faktiskt inte vara matematikprofessor för att inse.

Och även om jag ogillar sanningen tycks det mig följande vara den enda anledningen att ”de gröna” inte lyckas förstå och det är ganska enkelt. De saknar sannolikt förmåga att göra det. De har sannolikt gått med i politiska partier för att de just saknat mental förmåga med att lyckas med andra vanliga och enklare uppgifter.

Här finns säkert företagare som tror att de skatter som vi alla betalar lika är problemet för deras egna tillkortakommanden som företagare och här finns helt säkert andra mentalt sjuka som helt enkelt inte platsar på vanliga arbetsplatser pga. sina handikapp eller lägre mentala förmåga. Fakta spelar sannolikt liten roll för dessa individer. Varje riksdagsval förväntas du som väljare sedan välja vilka virrpannor ur dessa makabra församlingar som ska styra landet. Det är hela problemet, mina vänner och tyvärr kallas det ”demokrati”.

För varken ”gröna” partier eller andra partier som ska leda Sverige har spärrvakter som motar bort dessa mindre mentalt bemedlade ur sina partier eller från sina kongresser. Nej. Dessa virrpannor kan inte förstå och vill inte förstå vad ALL tillväxt oomkullrunkeligen leder till och det beror enligt mina egna undersökningar på lägre generell mental kapacitet hos den politiskt engagerade populationen som felaktigen tror att mängden insamlade blint religiösa troende virrpannor är ett mått på hur väl ett parti lyckats.

Visst är det knasigt? ”Vi har rätt för vi är flest” är det som styr parti-virrpanne-logiken i dagens svenska partier, tyvärr.

Resultatet av ovanstående politiska partikonstruktioner, blir givetvis precis som i Afrika med ex. elefanterna som dödats som jag skrivit om tidigare, att det blir konflikt mellan naturens rätt att existera och människans rätt att expandera och det är det ni ser här nu idag, mina kära naturfotografer.

För rovdjur betyder nämligen inte ekonomisk tillväxt. Rovdjur betyder inte heller ”grön tillväxt”. Fler rovdjur tar nämligen ner antalet individer i växtätande djurstammar, alltså snarare motsatsen, dvs. ”nedväxt” i kalkylarket och det är därför politikerna i helt vanligt mänskligt idiotmanér för samma politik som de alltid gjort i mänsklighetens historia, nämligen den som gynnar kortsiktiga girigbukar och köttjagande jägare med egen lobby under riksdagshuset.

Dagens politiker i hela det politiska spektrat för idag alltså exakt samma kannibalism-politik som man gjorde på Påskön enligt Jared Diamond. Det finns bara ett parti i Sverige som gör det enda rätta för naturen och för rovdjuren och för framtidens generationer och det är bevisligen Vetenskapliga partiet…

…”tack-o-lov” vill jag ändå tillägga eftersom jag är positivt mentalt frisk. För det hänger på allas vår egna mentala friska och positiva förmåga om vi faktiskt kan vara viktiga kuggar i ett maskineri som faktiskt gör något åt saken..

Välkommen in i partiet om du har något innanför pannbenet och ett hjärta innanför bröstkorgen!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare/Spärrvakt
Vetenskapliga partiet

Ps. Jag älskar rå vegankost, den är otroligt nyttig och viktig, men till alla veganer säger jag ändå i all välmening: För naturens skull – Meditera på saken, ät ev. en fisk eller åtminstone ett ägg en gång i veckan om du har svårt att förstå, så din hjärna fungerar lite bättre och du slipper kalla dina barn för ”hen”!

En reaktion till “Decimering av rovdjurstammen följs, med enkel matematisk logik, av kannibalism

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s