Läkare utan gränser bör villkora sin hjälp av långsiktiga humanitära skäl

I Aftonbladet uppmanas folk i en annons att ge pengar till SOS Barnbyar och Läkare utan gränser. Jag uppmanar er alla att INTE göra det förrän organisationerna tar ett större ansvar för framtidens generationer. Låt mig förklara!

Tchad föder kvinnorna 4.8 barn per kvinna. I Burundi blir 5.99 barn födda per kvinna. Det betyder att överbefolkningen kommer fortsätta öka i dessa två länder i explosiv takt med exponentiell funktion vid varje försök att ”rädda” dem, vilket oomkullrunkeligen leder till mer överbefolkning och mer lidande.

I Swaziland har befolkningen drabbats hårt av HIV och AIDS och befolkningen växer inte lika snabbt trots ganska högt barnafödande.

Detta beror sannolikt på kulturella och religiösa fantasier om evig tillväxt i Guds namn.

Så mitt förslag till organisationen Läkare utan gränser är, av rent humanitära skäl, att man villkorar ev. hjälp med ett beslut om enbarnspolicy/steriliseringar i Tchad och Burundi, kanske även i Swaziland och fokuserar på att lindra lidandet för de döende AIDS-patienterna i Swaziland i stället.

På så vis minskar vi lidandet maximalt även på lång sikt och ger framtidens generationer i dessa Afrikanska länder mest hjälp per satsad krona.

Motsatsen är defacto horribel synism, för inget barn, svart eller vitt, ska behöva födas till dessa horribla förhållanden. Seså alla Läkare utan gränser! Tänk om och tänk rätt och verkställ för Guds skull!

MVH
Martin Gustavsson
Partil,edare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Läkare utan gränser bör villkora sin hjälp av långsiktiga humanitära skäl

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s