Ett meddelande till alla Moderater i all välmening – Dags för en mild avgång för Carl Bildt?

Media rapporterar:

AB Läs dokumenten som avslöjar Carl Bildt

SvD Bildt läckte information till USA

AB Dokumenten bevisar: Carl Bildt gav hemliga uppgifter – till USA

Moderaterna tar nu i denna veva också initiativ för ett mer fredligt Svenskt försvar trots att man ännu inte verkar vilja inse hur olämpligt det är att vara med i NATO.

M vill ha fördjupat utbyte med Nato

Visst kan det kanske klassas som spioneri, t.o.m. landsförräderi, om det är sant som media rapporterar om Carl Bildt, men jag undrar om inte detta är ett bra läge att, på ett milt sätt, få bort Carl Bildt innan värre saker grävs fram i duktig svensk media. För anklagelsen och det ev. ”brottet” är ändå milt och i min mening helt förväntat och jag tror inte heller Carl Bildt anser att brottet han ev. begått är särskilt stort. Han trodde säkert att det skulle gynna Sverige på lång sikt att hålla sig väl med USA.

Men timingen är ju ändå perfekt för er Moderater att göra er av med en potentiell belastning.

Carl Bilt kan faktiskt vara insyltad i mycket värre saker än detta, saker som inte finns på några som helst offentliga papper än och där signalerna om detta faktum endast kanske existerar som hemligstämplade vittnesmål ex. i polispåret i historien om Palmemordet som miljöpartisten Per Kvist har uppmärksammat oss på, kanske som vittnesmål av människor i Sudan, där mark skulle röjas för oljeborrningar, etc. etc.

Till Moderaterna vill jag säga i all välmening:

Listor med namn inför valet behöver ju faktiskt inte innehålla människor som är misstänkta för statsministermord eller folkmord och på så vis kan ni moderater kanske förvänta er ett ganska stort antal fler röster från människor som är för att vi ska följa lagar och regler men fortfarande tror på extrem kapitalism och utförsäljning av välfärden som ideologi.

De av er som tror mer på riksrevisionen om landets tillstånd eller andra sakliga vetenskapliga rapporter som talar om vikten av sans och balans kan ex. rösta på Vetenskapliga partiet, ja om nu Sveriges väl och framtida generationer ligger i ert intresse…

För om ni felaktigen tror att mittenpartierna skulle vara mer balanserade än moderaterna så titta en gång till på faktum! De flesta partier är för det extremkapitalistiska EU och invaderar andra länder ute i världen med våra skattemedel och våra svenska soldater. Detta är högerextremism, rasism och nazism å det grövsta, anser jag, och alla Allianspartier och både Socialdemokraterna och halva Miljöpartiet sitter defacto i samma nazistiska båt.

Och tror ni att Sverigedemokraterna eller de i Miljöpartiet som röstat för fred är ett alternativ, tänk om och tänk rätt igen! Dessa partier är fulla av individer som sannolikt inte lagt sin högerextrema ovetenskapliga tillväxtideologi på hyllan än.

Och tror ni Vänsterpartiet är en framkomlig väg så lägg även det på hyllan! Det partiet förstår inte vad Islam defacto innebär. Vänsterpartister är dock inte helt korkade, för de har faktiskt förstått vikten av balans på välfärdsområdet även om de inte helt förstår i vilken ordning saker bör genomföras. EU måste ex. avskaffas INNAN välfärd genomförs, men det verkar inte vara helt tydligt i deras retorik än.

Vänsterpartiet vill inte ens försöka undersöka vad Islam och deras lastgamla föråldrade kulturer defacto innebär och varför folk, ex. kristna och ateister, alltid tvingas fly länder där denna notoriskt barnavlande sekt, i ett opiumlikt tillstånd, med den exponentiella funktionens logik, tagt över. Vänsterpartiet vill helt enkelt inte, eller kan helt enkelt inte, förstå hur vi hjälper flest människor långsiktigt.

Att sekten Islam förtrycker kvinnor, plågar djur till döds och skär i barns genitalier, utan att det finns något som helst vetenskapligt eller humant respektabelt stöd för att göra det, verkar också ha gått Vänsterpartiet och de flesta andra partier helt förbi.

I detta politiska inhumana religiösa mörker är tyvärr, och tack-o-lov Vetenskapliga partiet, det enda ljuset. Nu hoppas jag bara att svensk journalism snart kommer upptäcka det, också för framtidens generationers väl, och oavsett religiös bakgrund, och oavsett hår- ögon- eller hudfärg. Frågan är bara när och av vilken anledning Vetenskapliga partiet kommer uppmärksammas? Hur många vetenskapligt lagda människor måste vi bli innan vi får lov att synas?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Bloggare om saken:
http://kristofferhell.net/carl-bildt-landsforradare-och-internationell-skojare/

En reaktion till “Ett meddelande till alla Moderater i all välmening – Dags för en mild avgång för Carl Bildt?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s