Att vinna valet 2014 blir som att sitta med Svarte Petter

Att Aftonbladets ledare har skygglappar som inte enbart täckt den perifera synen tycks mig vara fullkomligt uppenbart.

”De senaste 20 åren har Sverige öppnat sig allt mer mot omvärlden. Det har skett i vågor. Vårt medlemskap i EU öppnade våra gränser mot omvärlden. EU:s utvidgning öppnade dem ytterligare. Den utökade möjligheten till jobb­invandring ännu lite mer. Samtidigt har vi haft en generös flykting­invandring. Det har ­varit bra för Sverige.

Får jag rekommendera den nystartade sekten ”Det flygande spaghettimonstret” till Aftonbladets ledare? Likheten är slående för här sitter nu ledarna för Aftonbladet efter en borgerlig regering och hävdar i princip att vad vi har i Sverige idag är en intelligent design. Ska man skratta eller gråta?

Alliansen har nu skapat en enorm statskuld trots utförsäljning av statliga bolag. Vi sitter med en ekonomi som har brallorna nere i ett EU-medlemskap som effektivt förhindrar återuppbyggandet av välfärden. Vi har en arbetslöshet som saknar motstycke i Svensk politisk historia och ovanpå detta har vi en naiv och massiv invandringspolitik genomförts. Inte med riktiga flyktingar med riktiga flyktingskäl, men med sk. ”defactoflyktingar”, som inte är jagade eller förföljda, men som flyr fattigdomen, ofta orsakad av deras egna medeltida kulturer, eller de krig som krigshetsande partier i riksdagen skapat. Dtta är ofta dessutom människor som dessutom gladeligen drar med sig extrem religion till ett vetenskapligt samhälle och reser tillbaka till länderna medelst svenska bidrag för att kriga!!!

Detta, gör inte enbart att arbetslösheten ökar ytterligare, men gör att den Svenska modellen är nu är fullkomligt raserad. Den lilla välfärd som fanns för pensionärerna har därför helt sonika dragits in.

”Bra slagläge för S” säger en Moderat som avgått när den egna Moderata politiken DESSUTOM i princip avvecklat svenskt försvar samtidigt som vår ”moderate” utrikesminister, Carl Bildt, dessutom muckar gräl med Putin!!!

Det verkar som Moderaten Mikael Odenberg vill att Socialdemokraterna och folket ska hugga på betet och ta över vad de ställt till med, men vad de flesta politiska partier gjort är att helt enkelt bereda väg för Sverigedemokraterna. Japp. Sossar och moderater med anhang har själva skapat det problem de själva defacto gnäller på. SD är det tredje största partiet

Jag hoppas innerligt att svenska folket förstår att de måste rösta på partier som vill ur EU-medlemskapet om det ens ska kunna bli ens en liten förändring, men samtidigt verkar inte ens de två EU-negativa partierna vi faktiskt har förstå hur man leder landet effektivt och det är synd, speciellt med tanke på att de andra partierna inte heller förstår.

Att vinna valet 2014 för Socialdemokraterna plus EU-positivt anhang eller någon slags mittenkoalition blir därför som att sitta med Svarte Petter, både för Socialdemokraterna själva och för folket dessutom.

Den som inte regerar Sverige så länge vi är med i EU vinner långsiktigt. Och vinner inte Vetenskapliga partiet vinner sannolikt Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna valet. Jag tvingas då tyvärr att skademinimera för Sveriges väl trots att jag inte är varken borgerlig eller kristen.

Med vänlig hälsning

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s