Apartheid och religiös extremism ska bekämpas med bojkott

Vi vill förbjuda våldsamma och förtryckande sekter, eftersom de aldrig kommer kunna skapa fred. Vi vill bojkotta länder som inte följer FN:s regler eller utan FN-mandat invaderar och begår grymheter mot människor. Det är nämligen skillnad på försvar och olaglig invasion, apartheid och etnisk rensning.

FN måste därför avskaffas och startas om, eller så måste FN ta bort vetorätten, så att rätt lagliga åtgärder kan vidtagas mot invasioner, religiös extremism och mot apartheid. Sverige ska genom styrda handelstullar handla först och främst med länder som är fredliga, demokratiska och vetenskapliga.

Världens moraliskt friska länder har ett ansvar att både få bort våldsamma religiösa ledare, våldsamma religioner och våldsamma etniskt rensande apartheidregimer vars ledare utnyttjar konfliktsituationer i girigt syfte.

Vi måste dessutom bojkotta de länder som stödjer att detta fortgår. Vi uppmuntrar vardaglig bojkott som utförs av alla individer när de köper varor och tjänster, men vi inser att ännu effektivare är en ordentlig politik på området som kan inspirera fler länder att göra en viktig insats.

Vi uppfattar att de andra partierna är klena i denna fråga. Endast Vetenskapliga partiet tycks vara moraliskt starka nog att genomföra en moraliskt riktig politik på det här området.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s