Svenskarnas parti säger att de inte är rasister men anti-rasister!

Efter att ha läst en artikel i en av de censurskadade tidningar jag bojkottar (försökte men kunde faktiskt inte låta bli, men länkar i alla fall inte dit) beslöt jag mig att undersöka Svenskarnas parti. Döm om min förvåning när jag fann detta under A-Ö Rasism:

”Rasism” är ett ord som används av personer som är mot ett tryggt svenskt Sverige när de i brist på argument försöker tysta sverigevänner. Trots att Svenskarnas parti inte är ett rasistiskt parti så kallas partiet ofta ”rasistiskt” eller liknande av massmedia på grund av att partiets politiska ambition är att återuppbygga ett tryggt svenskt Sverige. Att värna det egna landet innebär dock inte per automatik ett hat gentemot andra nationer, lika lite som att en person som sätter sin egen familj främst skulle hata andra familjer på grund av det. Den strukturella rasismen i Sverige riktar sig idag mot svenskarna som exempelvis inte har samma juridiska rättigheter eller arbetsmarknadsförutsättningar som ickesvenskar då svenskarna bland annat inte omfattas av lagen om hets mot folkgrupp och skattemedel används för att arbetsgivare skall anställa ickesvenskar före svenskar.

Jag blev förvånad. Jag får helt enkelt be om ursäkt för att jag kallat Svenskarnas parti rasister förrut. Så gör man inte när man diskuterar deliberativt. Jag skäms. Var och en ska ju få kalla sig för vad den själv vill och så har man en hövlig ton mot varann.

Min ursäkt är att jag faktiskt trodde att Svenskarnas parti var uttalade rasister och var stolta över det. Tydligen är det inte alls så. De menar istället att det är svenskarna som utsätts för rasism just för att de är svenskar. De är alltså anti-rasister i sina egna ögon.

De använder ord som ”folkslag”, men menar alltså inte att något annat folkslag är bättre eller sämre än något annat, vilket givetvis vore rasism. Det är bara det att de tycker att Sverige tillhör det svenska folkslaget.

Intressant.

Nåväl. De verkar ha en hel del kristna i partiet när jag tittar under abort-punkten så kanske de kan dra röster från KD? I EU-frågan kan de kanske dra röster från V och SD. I frågan om FRA-lagen drar de kanske röster från Piratpartiet. I frågan om pensioner drar de kanske röster från SD. I privatiseringsfrågan är det ett vänsterparti som säkert kan dra röster från både S och V.

Svenskarnas parti är alltså ett slags nationellt socialistiskt parti med ganska många kristna medlemmar verkar det.

Om Svenskarnas parti har kommit på att det finns en 4%-spärr vet jag inte, det verkar inte många småpartier förstå, inte ens Gudrun Schyman, feministen som är en mäkta intelligent kvinna med god förmåga till ledarskap. Om det är Gudrun själv eller hennes parti som har hybris, vet jag inte, men jag misstänker att flera av av småpartiernas medlemmar kommer taktikrösta i riksdagsvalet vilket ytterligare minskar chanserna för Gudrun i nästkommande val.

Jag tvekar själv mellan en taktikröst på Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna som taktikröst/proteströst, eftersom det finns en 4%-spärr, men det beror endast på att inga andra partier insett att de bör valsamverka med Vetenskapliga partiet.

Vänsterpartiet är ett parti som Birger Schlaug har gått över till då MP infiltrerats av kortsiktigt girigt högerfolk och det är därför det är lockande för mig också med Vänsterpartiet. Birger är intelligent, han förstår det sinnesjuka med tillväxt och han är vänster precis som jag. Om man får dra parallellen till Kina och det kommunistiska Kinas förmåga att ex. implementera en så kontroversiell sak som en enbarnspolicy är Vänsterpartiet absolut ett hopp för framtidens generationer, anser jag.

Sverigedemokraterna är alltför högerinfiltrerade, anser jag. De består av alltför många gamla senila moderater och borgerliga socialdemokrater som dillar om tillväxt när vi defacto beghöver nedväxt. Å andra sidan kommer Sverigedemokraterna de facto stoppa överpopulationen av Sverige tvärt om de får makten. En taktikröst på Sverigedemokraterna är alltså, på det planet, en slags kortsiktig lokal skademinimering, men kommer de satsa på balans med naturen? Knappast.

Det bästa vore om Vänsterpartiet skiftade fokus och blev mer balanserade m.a.p. invandringen samt tog upp ämnet balans med naturen för framtidens generationer. Då skulle min röst gå dit. De har nämligen många bra och viktiga komponenter för framtidens generationer.

Vänsterpartiet skulle kanske kunna driva sin hjälp på ett mer internationellt plan? Ex. intelligent maximering av hjälp till fattiga, flyktingar eller till barn som svälter där hjälpen kanaliseras dit där den de facto gör mest nytta och inte till storbilds TV och bil till barnavlande individer som vill införa politisk Islam i Sverige och som vill att kvinnan ska stå vid spisen och döttrarna ska vara invirade i religösa plagg eller vill skära av de trevligaste delarna av genitalierna på både pojkar och flickor?

Jag tror personligen att en Sverigepartist, som känner sig diskriminerad som svensk på arbetsmarknaden, skulle en balanserad naturvänlig vänsterpolitik vara mer gynnsam än Sverigedemokraternas politik, för om alla får jobb, både invandrare och svenskar, då behöver inga svenskar känna sig diskriminerade.

Men vad krävs då för att få en Sverigepartist att rösta på Vänsterpartiet? Sans, balans och hövlighet? Där Ohly misslyckades, kan kanske Jonas Sjöstedt lyckas och han är onekligen svensk och väldigt intelligent. Endast den våldsamma vulgära delen av vänstern kan sätta käppar i hjulet för Vänsterpartiet. Stäm i bäcken Jonas! Du är en bra ledare.

Mvh
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Svenskarnas parti säger att de inte är rasister men anti-rasister!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s