Konspirationsteori om kokobängo invandringspolitik

En liten konspirationsteori. Varför vill egentligen nästan alla våra stora riksdagspartier importera det problem som människor flyr ifrån? Människor som har verkliga flyktingskäl flyr oftast helt kokobängo kulturer och vill leva i ett ateistiskt och sekulärt Sverige. Jag talar nu om flykten från den religiösa sekt som är en av de våldsamaste som vi känner till, t.o.m. våldsammare än katolicismen.

Igår när jag tittade på ett Youtube-klipp fick jag en idé om vad som kan ligga bakom denna ologiska hållning. Det var en debatt mellan två välkända engelska bröder ”Atheist vs Christian One of the best debates Christopher Hitchens v Peter Hitchens”.

Ämnet var religion och den broder som var riktigt negativ till religion sa då något som jag inte tänkt på förrut.

Han menade att religionen är ett verktyg för att förslava människorna så att de underkastar sig ledarskapets vilja och blir som lydiga får, dvs. inte riktigt i linje med ateism, vetenskap och humanistiska demokratiska värderingar.

Så min konspirationsteori är alltså att det vi ser idag som går under täckmanteln ”mångkultur” och massiv barnavel i denna sekt i själva verket är ett sätt att successivt byta ut tänkande intelligent befolkning mot en lydigare och mer lättlurad religiös befolkning. Pisa-testet verkar bevisa att vi redan är på dålig väg.

En sådan allt mer efterbliven befolkning kan sedan lätt decimeras utan några som helst problem genom krig.

Finns det bättre teorier om varför man tar emot de religösa våldsverkare som människor de facto flyr ifrån eller varför man tycks göra allt man kan för att sabotera en vetenskaplig skola så är jag idel öra.

Mvh

Martin Gustavsson

Partiledare

Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Konspirationsteori om kokobängo invandringspolitik

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s