Andreas Gustavsson på ETC efterlyser vildsinthet mot rasismen

Andreas Gustavsson, i din artikel på ETC efterlyser du vildsinthet så jag opponerar mig vildsint mot den rådande politiken. Den är både ologisk och okänslig. Den är rasism i det grövsta.

Alliansen, Socialdemokraterna och ca. hälften av Mijöpartisterna i riksdagen startade invasionskrig mot Afghanistan där Talibarnerna brände ner opiumfälten för allas väl. För mig är det mord,  rasism och att stödja kriminalitet. Afghanerna under Talibarnerna har väl full rätt att odla vad de vill, särskilt om de väljer att inte odla skadliga droger. Jag opponerar mig vildsint mot sådant beteende från väst att lägga sig i detta.

Krig skapar givetvis massflykt. Med fred kan människorna forma sina egna samhällen. Vi kan hjälpa dem att bygga skolor och brunnar för pengarna. Vi kan betala läkare och sjuksköterskor och vi kan erbjuda sterilisering och prevention. Istället för att finansiera storbilds-TV till ett fåtal flyktingar kan vi hjälpa så många fler i Afghanistan på rätt sätt. Jag opponerar mig vildsint mot den rådande politiken.

Människorna som vill ha en bättre ekonomi genom att ta sig in i EU illegalt, behöver riktig hjälp i sina hemländer. Jag opponerar mig vildsint mot den rådande politiken som inte söker lösa problemet på rätt sätt. Självfallet ska dessa människor inte dumpas på Lampedusa eller drunkna i medelhavet. De ska givetvis få en veckas vila och sedan ges utbildning i vad som orsakar deras problem, vare sig det är överbefolkning eller religion, sedan ska de ges gratis båt tillbaks till Afrika.

Detta kommer minska båtresornas omfattning och därmed spara massvis med liv långsiktigt. Det kommer upplysa dessa folk om vad som orsakat deras problem och visa dem den riktiga lösningen. Deras länder måste hjälpas till självhjälp så att dessa människor kan känna hopp om framtiden i sina egna länder. Dessutom ska vi inte ha partier som ovan som skapar krig i världen så jag opponerar mig vildsint mot den rådande politiken.

Det är rasism, fascism och rent satans mord på oskyldiga.
Tänk om och tänk rätt!

Med vänliga hälsningar
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Andreas Gustavsson på ETC efterlyser vildsinthet mot rasismen

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s