Det eviga tjatandet om HUR WTC störtade samman döljer frågan om VEM som tjänade på det

Men i Vetenskapliga partiet har vi ögonen öppna.

Kan det  ha varit en grupp sammansvetsade religiösa rasister som anser att deras egen ras är överlägsen dig och som är kända för att älska makt och pengar?
NY Times references Silverstein’s WTC demolition scam.
The Zionists Who Gained from 9-11.
Democracy Now – News Report on Israeli Agents who knew about 9/11 before hand.

Sök mer själva och avgör själva!
Min uppfattning är klar som korvspad.
Hur gör vi rent politiskt för att få ordning på saken?
Kom med förslag!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

8 reaktioner till “Det eviga tjatandet om HUR WTC störtade samman döljer frågan om VEM som tjänade på det

 1. Helt rätt. Fokusera på vilket gäng som gjorde det istället, för det är precis vad gänget inte vill att folk skall göra, utan gräva ner sig i hur det gjordes och tjafsa i oändlighet, så strålkastarljuset kommer bort ifrån detta gäng, som brukar kalla sig ”utvalda av gud”.
  Det är ingen slump att Jonahtan Leman på EXPO, som sponsras av Achberg, skriker antisemit, så fort någon andas om att den officiella sagan om 911 inte är sann.
  Han kan inte vara smart, den där Leman, för han gör ju självmål, då ingen dittills anklagat zionister för dådet. Han bekräftar det ju genom detta agerande, dumskallen.
  Grip dom, förhör dom, så får vi reda på hur dom gjorde det.
  Sedan, döm dom!
  Straffet lär väl bli enl deras eget urgamla valspråk: öga för öga, tand för tand!

   1. För oss tekniker & ingenjörer, så kan man medelst just sina kunskaper mycket lätt förstå att den officiella förklaringen är ett kolossalt bedrägeri. Därför finns det en växande organisation av frustrerade tekniker ( http://www.ae911truth.org/en/home.html ) där vi försöker få fram detta till den stora ovetenskapliga mängden av folk, tills en kritisk massa av vakna människor nås, så att den ”etablerade sanningen” till slut kollapsar under tyngden av sina egna lögner.
    Kan ge en bedrövlig glimt ifrån hur den ”etablerade” (läs-av sina ägare HÅRT styrda) pressen, och specifikt teknisk fackpress, husorganet för oss, ”Ny Teknik”, svarade när vi konfronterade dom med tekniska fakta. Svaret blev ”det här är för stort för oss”!
    Problemet tyvärr mångfacetterat, och ”gänget” som är skyldigt till detta har en kolossal makt då de besitter kontrollen över pengar & banker, som således äger press & politiker.
    Känner du till hur deras kontroll över pengasystemet fungerar?
    Detta är själva basen till deras makt, och tar man den ifrån dom, så löser sig t.ex brottet som rör 911, som bara är ett av de brott dom är pappa till.
    Ett annat område som ”gänget” behärskar är psykologi, specifikt masspsykologi.
    Det är svårt att få sektmedlemmar som utsatts för åratal av manipulerande hjärntvätt, att se klart, och det är den situationen vi har att lösa.
    En summering blir: De 2 områden som vi tekniker normalt inte är skolade i, d.v.s psykologi & nationalekonomi, är de områden vi behöver addera till våra tekniska baskunskaper för att göra det vi är bäst på, d.v.s lösa problem. Och detta ”gängs” ageranden är det största problemet som finns för resten av mänskligheten, men vi är på väg att lösa det, och för varje ny människa som hajar, så är det en ny spik i kistan för ”gänget”!

    1. Jo. Psykologi, och specifikt masspsykologi är ett intressant ämne. Folk har inte ännu motivationen att vakna upp ur huvudvätning och urgamla ritualer. Denna masspsykologi, fastän de flesta nog tvivlar, eller egentligen vill motverka vad religionen innehåller beror nog ofta på att de inte har modet, motivationen eller ens renhårigheten för att söka eller säga sanningen. Folk har inte modet att riskera ett arv, eller en konfirmationspresent. De har inte modet att sluta dyrka Mammon och de har inte modet att söka sanningen, den rena kärleken och Gud. (Gud är för mig sökandet efter sanningen, den rena kärleken och enheten med allt)

     Enligt min mening är meditation det bästa sättet att vakna upp. När man andas djupt och sitter still syresätts hjärnan, man ser sambanden klarare, man blir lugn och trygg och man vågar se sanningen som den verkligen är.

     Man inser att alla dör en dag ändå och att valet mellan att leva med mod och ren kärlek och ett glatt leende är enkelt. Det enda som lever kvar en stund är eftermälet. Det bästa sättet för människor, i tidningar med bättre ägarstruktur som ex. forskning och framsteg, eller för andra intresserade människor på ex. Flashback.se eller Vaken.se är kanske att undersöka teorierna med enkal opinionsundersökningar, Ex. ”Varför störtade egentligen WTC7 samman?”, ”Vem tjänade på det?”, ”Vem tjänade på att WTC 1 & 2 störtade samman?” och sedan Låta journalisterna eller människorna själva gräva och undersöka och svara. Då blir det inte för mycket för dem.

     Nästa steg är givetvis att genom deliberativ diskurs undersöka vad folk verkligen tycker, EFTER att de undersökt olika fakta och man har samma förståelse av ordens betydelse. Då kan man komma fram till hur man bör lösa saken dessutom. När detta steg är nått är det endast den konkreta handlingen, eller formeringen av organisationer, ex. politiska partier, som verkligen har potential att lösa saker rent praktiskt, anser jag.

     Vetenskapliga partiet är ett resultat av en sådan process.

 2. …och till PKJonas från https://www.pkjonas.se/2014/06/24/mikropartivalkollen-2014-vetenskapliga-partiet/ som påstår att jag anser att det var ”judar” som låg bakom WTC 911 så vill jag bara påtala att jag med säkerhet inte vet vem som låg bakom, samt misstänker en större konspiration med flera olika människor inblandade, samt att en nazi-zionist, en jude och en girigbuk inte nödvändigtvis är samma individer, även om alla de egenskaperna givetvis kan sammanfalla ibland, precis såsom en kristen snåljåp kan heja på nazismen. Så när PKJonas likställer alla nazi-zionister eller kriminella girigbukar med alla judar så är det i min mening hets mot folkgrupp, d.v.s. alls inte ”PK”.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s