Ryssland kriminaliserar GMO – Vladimir Putin är en god man

Tacksamhet till Vladimir Putin och Ryssland. Ryssland kriminaliserar nu GMO skriver Blueshift. GMO betyder genetiskt manipulerade organismer.

Detta är givetvis ett hårt slag mot den miljardindustri som gör allt för att kontrollera all mat i hela världen, sannlikt levererad just nu som en spottloska på NATO som gör allt för att ringa in Ryssland i strid med de avtal de tidigare skrivit under på.

GMO kommer jämställas med terroristdåd i Ryssland. Utmärkt. Ett land till som vaknar upp och har modet att gå emot tokerierna från GMO-industrin och deras korrupta lakejer.

(Jag har tidigare tagit upp vetenskapsmannen Tyrone Hayes som är en visselblåsare i sammanhanget.)

Korruptionen, dvs. de flesta partier i rikdagen, dessa satans terrorister, tycks dock fortfarnade stödja GMO och deras medföljande gifter som sprids runtom i världen och skapar missbildningar. Rösta därför rätt i valet. Det handlar om dig, din familj, framtidens generationer och dina vänners väl.

Rösta alltså på Vetenskapliga partiet som är emot GMO eller annat parti som är starkt emot GMO, annars riskerar du att få missbildade barn. Nej. Det är ingen skrämsel det är baserat på alltför tydliga vetenskapliga fakta.

Visserligen är homosexualitet och sterilitet nyttigt för planeten ur ett överbefolkningsperspektiv, men har man minsta emotionell intelligens genomför man en sådan politik på ett mer humant sätt än med GMO-gift som slår urskiljningslöst mot allt liv.

Det handlar om gott ledarskap.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer:
Newsvoice om Putin.
Jag nominerar Vladimir Putin och Sergey Lavrov till Nobels fredspris.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s