Feministiskt initiativ ifrågasätter tillväxt – Ligger Birger Schlaug bakom?

Via Fria tidningen och Birger Schlaug läser jag att Feministiskt Initiativ börjat ifrågasätta tillväxt. Ni vet den där matematiskt omöjliga hamstern som inte slutar tillväxa och tillväxt som enligt Doktor Julian Cribb sannolikt leder till svält och enligt arkeologen Jared Diomond t.o.m. verkar leda till kannibalism på slutet.

I Feministiskt Initiativs valmanifest skrivs med klartext:

”Vi behöver ställa om och ifrågasätta idén om ständig tillväxt och ökad konsumtion.”

Positivt. Nu behöver vi bara hitta fler partier som FI som inser detta och sedan kan vi valsamverka oss in i riksdagen via ex. Valsamverkanspartiet. Storpartierna är givetvis med rätta skräckslagna inför tanken på en effektiv valsamverkan.

På något vis känner jag på mig att Schlaug eller universum självt ligger bakom det hela. Tacksamhet för att något börjar ske nu. Kanske vaknar fler upp och kanske kan Sverige bli ledande i en miljömässig omställning som gör att vi klarar av den nedväxt som, med matematisk oomkullrunkelighet, kommer. Tack Birger!

Universum verkar lyssna på våra böner. Jag är djupt tacksam att det löser sig. Vi har ett försprång gentemot människorna på Påskön. vi vet vad som kan ske. Det visste dessa människor sannolikt inte.

Tacksamhet till Feministiskt initiativs, medlemmar och styrelse och talespersonerna Gudrun Schyman, Sissela Nordling Blanco och Stina Svensson. Gott intelligent ledarskap!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Feministiskt initiativ ifrågasätter tillväxt – Ligger Birger Schlaug bakom?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s