Hur ska jag rösta i EU-valet? – Med Vetenskapliga partiet får du mest i plånboken

Vetenskapliga partiet kommer givetvis förklara tydligt varför Vetenskapliga partiet är det ENDA partiet som leder till mer i plånboken för oss alla tillsammans långsiktigt och varför de andra partierna leder oss till mindre pengar i plånboken.

Vissa tror givetvis att de fått mer i plånboken när de tittar på lön och skatt, men sanningen är att detta skett med pengar som tagits ur allas vår gemensamma välfärd och vårt gemensamma ägande och på toppen av detta har Sverige nu skuldsatt sig upp över öronen.

Vi har efter EU-inträdet med de borgerliga politiker som lurat in oss i detta spektakel de facto fått mindre och mindre i plånboken utan att veta om det. De partier som är mest ansvariga för det omoraliska som skett är Alliansen, Socialdemokraterna och Miljöpartiet och de av oss som röstat på dem.

Här är en grupp som beskriver ganska väl vad det handlar om: Gruppen som kallar sig Positiva pengar berättar här om Sveriges befolknings skulder.

Denna skuld har ökat konsumtion, finansierat plattskärmar och nya IKEA-soffor, och givetvis också berikat några få personer extremt mycket….kortsiktigt. Vetenskapliga partiet vill istället göra att alla får mer i plånboken långsiktigt.

Så vad behöver man för att ha mycket pengar i plånboken långsiktigt?

Enligt wikipedia betyder Ekonomi:

”läran om hushållande med resurser i ett tillstånd av knapphet Med knapphet menas att tillgängliga resurser är begränsade i förhållande till totala önskemål och behov.”

Den gröna aspekten:
Hur får vi mest pengar i plånboken långsiktigt, för de flesta vill väl att barnen också ska få det i framtiden? Jo. Då behöver man alltså tänka ekologiskt. Naturen är nämligen grunden för de resurser vi har. Tar vi ut lika mycket som återväxer eller återbildas ur naturen behåller vi mest i våra plånböcker. Den som inte tänker rätt här är diskvalificerad och då finns det ingen morgondag för din plånbok. Detta hjälper Vetenskapliga partiet dig med.

Den röda aspekten:
Hur vi fördelar denna stora plånbok mellan oss så att vi har trevligt med våra plånböcker? Där vet vi att alltför stora skillnader i storleken på våra plånböcker leder till ett olyckligt samhälle med mer våld och mer kriminalitet.

”Crime rate has also been shown to be correlated with inequality in society. Most studies looking into the relationship have concentrated on homicides – since homicides are almost identically defined across all nations and jurisdictions. There have been over fifty studies showing tendencies for violence to be more common in societies where income differences are larger. Research has been conducted comparing developed countries with undeveloped countries, as well as studying areas within countries. Daly et al. 2001[80] found that among U.S States and Canadian Provinces there is a tenfold difference in homicide rates related to inequality”

.Därför bör givetvis en balanserad stabil jämlikhet vara en del av principen för allas våra plånböcker för vad hjälper det med en stor plånbok om du inte kan känna dig trygg? Detta hjälper Vetenskapliga partiet dig med.

Den blåa aspekten:
Alla ska ha friheten att konkurrera, att vinna, att kämpa, att få lite mer i livet inom ramen för den röda och gröna aspekten. Det är Vetenskapliga partiet för.

Den djupgröna aspekten:
Hur många vi är som delar på denna stora gemensamma plånbok avgör givetvis hur mycket var och en av oss har i plånboken. Nästan alla andra partier även de som kallar sig djupgröna, anser att mänskligheten ska fortsätta växa fritt på naturens bekostnad och verkar ignorera vad det de facto ledrer till.  Jared Diamond förklarar här vad arkeologer funnit. Och här beskrivs i ett diagram vad vi håller på med idag. Det är givetvis ett direkt hot mot din och dina barns trevliga och välfyllda plånbok. Vetenskapliga partiet tryggar din och dina barns plånbok genom att ta hand om den saken, både i Sverige och internationellt.

Normalt sett länkar vi inte till mainstream-media eftersom den är kortsiktig, mindre mentalt bemedlad och undanhåller viktiga fakta och censurerar den som har alternativa logiska teorier, men idag gör jag ett undantag för Svd har en utmärkt bild på en välfylld plånbok även om de helt tydligt i vanlig ordning inte har en aning om hur man fyller din plånbok långsiktigt.

Rösta på rätt ledare!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “Hur ska jag rösta i EU-valet? – Med Vetenskapliga partiet får du mest i plånboken

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s