Ska vi bojkotta Expressen och Aftonbladet? – Saknar de vanligt folkvett?

När jag klickar på länken till Flashback i min sidopanel verkar det inte bättre.

För det första verkar det som om Expressen inte förstår helt hur man följer svensk lagstifting. OCH om man rent moraliskt dessutom jämför brottet som de avpixlade ”rasisterna” begår när de ”näthatar”, ex. män som våldtagit och mördat svenska kvinnor, bör det givetvis jämföras med det brott en våldtäktsman begår mot en kvinna när han våldtar henne.

Vem som helst kan väl förfalla till fullkomlig ologisk rasism, en obetänksam replik, när man ser sådana nyheter, eller skulle det vara onormalt att bli förbannad utav bara helvete när man ser sådan nyheter? Det handlar inte ens om fördomar utom om direkt reaktion en direkt dom över det man ogillar i ögonblicket.

Ska näthatare avpixlas, men inte våldtäktsmän? Var finns den moraliska balansen? Min klara åsikt är att dessa journalister, deras chefredaktörer, samt de ägare som tillsätter dessa individer, sannolikt är moraliskt imbecilla, dvs. saknar vanligt folkvett.

Att Aftonbladet inte längre förmår skilja på nyheter och reklam är minst sagt oroande och kanske är det förklaringen till att de börjat förhärliga krig också, ex. med amerikaniserat snack om ”våra trupper”. Frågan uppstår ju helt klart om nyheterna i själva verket är köpt reklam. Allt tyder oomkullrunkeligen på det.

Vi kan ju spekulera vad det beror på och jag har mina aningar. Mainstream-media är helt enkelt ägda av fel personer. Det kan vara så att deras framgångar inte beror på mentalt överlägsen kapacitet vad gäller IQ och EQ, men istället beror på fusk, korruption och att de håller varandra om ryggen, samt att vi vanliga medborgare är förblindade av deras media och inte ännu börjat inse att vi vill vakna upp ur vår slummer inför detta faktum. När vi väl gör det, är det sannolikt kört för dem.

Så jag bojkottar dem och länkar till bloggare direkt och till fria forum som Flashback och Vaken.se istället. När alla gör som jag så är spektaklet snart över! Då kommer en ny fantasisk tid av upplysthet och vetenskaplighet. Folkets nya forum är Internet och bloggosfären (undantaget censurerade bloggportaler). Tack till Universum på förhand för att allt kommer gå väl i framtiden.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s