Valresultat EU-valet – Vetenskapliga partiet vann trippelt

Så varför anser jag att  Vetenskapliga partiet vann trippelt i valet till EU-parlamentet?

Miljöpartiet har stigit från 10,8% till 15,3%. Människorna vill ha en grön politik så de har röstat så grönt de har mental förmåga att göra. Det är en seger även för Vetenskapliga partiet för vi är först och främst ett riktigt grönt parti. När de ”nygröna” människorna upptäcker att Vetenskapligas partiet är grönt på riktigt kommer de söka sig till oss.

Vänsterpartiet gick framåt och har stigit från 5,6% till 6,3%. Vänsterpartiet har mycket gemensamt med Vetenskapliga partiet. Vänsterpartiet är för mer jämlikhet mellan mäniskor och vill göra Sverige självständigt och återföra en välfärdspolitik värd namnet. De är på många vis grönare än Miljöpartiet eftersom de vill ha en ny folkomröstning om EU-medlemskapet. Vänsterpartiet har dessutom röstat för fred i Sveriges riksdag.
Att Vänsterpartiet stärks ser jag som något alldeles utmärkt.

Sverigedemokraterna gick framåt rejält. Från 3,3% till 9,7%. Det verkar som om människorna i Sverige indirekt stödjer en populationsnedväxt i EU och att vi behåller vetenskapliga lagar och kultur intakt, för att inte tala om att det kommer trygga barnen. Vetenskapliga partiet anser att det är väldigt bra. Med en sådan intelligent kultur kan vi dessutom balansera folkmängden på en nivå som är hållbar för framtidens generationer i EU och öka intelligensen i samhället på lång sikt. Sverigedemokraterna vill göra Sverige självständigt och återföra en välfärdspolitik värd namnet och de vill ha en ny folkomröstning om EU-medlemskapet. Sverigedemokraterna har dessutom röstat för fred i Sveriges riksdag. Att Sverigedemokraterna stärks ser jag som något alldeles utmärkt.

…eller förresten så vann vi kanske kvadrippelt?

Feministiskt initiativ gick framåt och har stigit från 2,2% till 5,3%. , Feministiskt initiativ har en hel del gemensamt med Vetenskapliga partiet. Feministiskt initiativ är för mer jämställdhet mellan könen. När kvinnan stärks ökar antalet kvinnor som har färre eller inga barn och det gynnar miljön och framtidens generationer på lång sikt.

Vill ni se valresultatet från EU-valet för Sverige så titta gärna in på http://www.val.se/val/ep2014/valnatt/E/rike/index.html
Vill ni se valresultatet från EU-valet för hela EU så titta gärna in på http://www.resultat-val2014.eu/sv/election-results-2014.html
Se även http://www.eu-upplysningen.se/eu-valet/

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s