Media ljuger – Svenskarnas parti är ett riktigt vänsterparti

Jag skäms över hur lätt jag gått på girig kapitalistägd mainstream-medias lögner, även ETC som jag länkar till här till höger talar förhoppningsvis också snart sanning och försöker förhoppningsvis bli mer renhåriga alldeles strax.

Ett tag funderade jag på lämpligheten att Vetenskapliga partiets logotype fanns intill Svenskarnas parti på Bojkotta Aftonbladets hemsida. Jag ber om ursäkt för det. Jag hade ännu inte vaknat upp från från den media som undanhåller fakta. Idag är jag stolt att se Vetenskapliga partiets logotype står sida vid sida med Svenskarnas parti i det att vi bojkottar Aftonbladet.

Jag frågar mig: Hur många fler är vi som gått på medias lögner? Har du gått på lögnerna själv? Då är du sannolikt inte ensam. Det är säkert väldigt vanligt, men om vi alla hjälps åt, säkert också väldigt lätt att undvika.

Det viktigaste är att vara rättvis mot sig själv. För det finns givetvis saker som försvårar mitt och andras uppvaknande.

1. Namnet. ”Svenskarnas parti” upplyser inte om vänsterorienteringen.
2. Flaggviftandet med den svenska flaggan och frånvaron av den röda flaggan.
3. Symbolen som påminner om ett hakkors.

Så. Vad var det som fick mig att vakna upp ur min slummer? Jo. det var detta första maj tal av Jörgen Kromann.

Jörgen Kromann redogör i ljud-klippet att han är gammal FNL:are och kommunist, som verkat för andra folks frihet, han säger vidare att:

”förr var det stake i vänstern”

Han använder helt vanlig vänster-retorik som ”kamrater” om sig själv och de som kämpar med honom för folkets rättigheter mot storfinansen.

Han och Svenskarnas parti vill att vi genomför en ny folkomröstning om EU och poängterar starkt vikten av ”demokratiska rättigheter” mot de motdemonstranter i bakgrunden som försöker sabotera hans rätt att yttra sig internationellt, nationellt, socialistiskt och demokratiskt för det som han uppfattar är rätt för hans eget folk och för andra folk.

Han upplyser oss alla och även journalister om Bilderberggruppens hemliga möten där storkapitalet och deras köpta politiker konspirerar mot folket i lönndom. Visserligen är det inte olagligt att deltaga i Bildergruppen som folkvald politiker i Sverige än, men rent moraliskt diskvalificerar sig givetvis varje folkvald riksdagspolitiker som deltar i Bilderberggruppen i lönndom utan folkets insyn.

Men åter till saken. Idag är det jag som kvalificerar mig genom att vakna inför ett ämne där jag tidigare sovit och halvsovit. Så vilka är det då som står för riktig nazism om det inte är Svenskarnas parti?

För att veta vilka som är de riktiga nazisterna idag måste man jämföra dem med de riktiga nazisterna från historiens soptipp.

Nazisterna av idag är de som motverkar ”yttrandefriheten”, nazisterna är de som försöker skapa rasism och splittring i samhället genom överdriven invandring som splittrar folken i olika enklaver och kulturer som är så vitt skiljda att integration blir omöjlig och sedan spär dessa nazister på oron genom extrem kapitalism som ställer svenskar mot invandrare i den extrema konkurrensen. Fråga dig vilka partier som gör det?

De verkliga nazisterna försvagar andra folk och anser på sin kammare i lönndom att invandrare är lägre stående, men det säger de inte öppet i PK-media. Dessa alltför politiskt korrekta och välkammade politiker är ofta de facto nazister.

De verkliga nazisterna uppmuntrar inte människor att enas nationellt i sina hemländer och lösa problemen de har, ej eller uppmuntrar de fredlig hjälp internatonellt, men skickar invasionsoldater som förhindrar deras frihetskamp istället.

Vad dessa frihetskämpande folk står inför, om de vill lösa problemen långsiktigt, är att aktivt motverka storkapitalet, motverka religionen, motverka överbefolkningen och andra problem i sina egna hemländer.

De nya nazisterna som jag talar om gynnar istället storkapitalets rovdrift, precis som Hitler en gång gjorde, och dessa nazister är givetvis för ett stor-EU über alles, där deras riksdagspolitiker röstat för militär invasion av andra folks länder. Ni vet vilka jag talar om.

Jag anser att de nya nazisterna idag är det Nazistiska Socialdemokraterna, vidare det Nazistiska Miljöpartiet, yttermera det Nazistiska Alliansen och här haltar, tråkigt nog, inte jämförelsen det minsta. Så nu vet SÄPO vilka de riktiga nazisterna är. Håll koll!

Nazismen finns i riksdagspartierna och skulle den finnas i Svenskarnas parti i alltför stor grad, vilket givetvis inte är helt otroligt, för alla är ju inte mentalt fullt friska tänkande människor, är jag övertygad om att, Jörgen Kromann kommer gå med i Vetenskapliga partiet istället för Jörgen Kromann är precis den typ av människa jag söker. Han har ett fungerande hjärta och en fullt fungerande hjärna.

Jag hoppas att min ursäkt till SvPs icke-rasistiska medlemmar och icke-nazistiska medlemmar uppvägs av mitt uppvaknande.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

11 reaktioner till “Media ljuger – Svenskarnas parti är ett riktigt vänsterparti

 1. Får säga att jag hade ett halvt rätt så här i efterhand. Media ljuger visserligen fortfarande om Svenskarnas parti, men att SvP är ett ”vänsterparti” är uppenbart fel. Bevis:

  Under punkten:
  ”Svenskarnas partis motståndare klassar ofta partiet som ett ”högerextremt” parti eller ett ”nazistiskt” sådant. Stämmer det?” står det: ”Vi är vare sig höger eller vänster”.

  Det som jag trodde skiljde Svenskarnas parti från SD är alltså inte vänster-höger-skalan, men hur man ser på frågan om vem som kan vara med i partiet.

 2. Jag skrev ett svar i en tidigare post där jag tyckte du gjorde en tankevurpa gällande miljöpartiet, och tabbar dig rejält angående definitionen av SvP. Efter att ha läst detta känns det som du är väldigt fel ute med dina definitioner och samtidigt förhåller dig okritiskt till det du läser.

  SvP har inte ändrat ideologi nämnvärt sen de kallade sig NSF, Nationalsocialistisk Front, även om de tonat ner den biten. Ger väl dåliga associationer. Nationalsocialismen placeras vanligtvis som extremhöger. Och nationalsocialism förkortas då ofta ner till nazism. Med ett z pga. hur det stavas på tyska.

  Då du börjar definiera om ordets innebörd, bara för att du vill få den negativa associationen att hamna hos de du uppfattar för en dålig politik så blir det inte konstruktivt, bara förvirrande.

  Då SvP säger att de varken är höger eller vänster så syftar det på tredje positionen ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Tredje_positionen ) – som är en lite ny tagning av nationalsocialism och fascism, vilket följdaktligen fortfarande placeras som extremhöger på den politiska skalan.

  1. Nationella är SvP och socialister kanske det finns i partiet också. Gott så. Jag är själv för nationell integritet och för tullmur för det begränsar handel och absurd invandring och kan rädda Sverige från överbefolkning.

   Socialist är jag delvis för det är bevisat att människor är lyckligare i mer jämlika samhällen,

   Hitler kom till makten genom högerpartierna och kan därför inte betraktas som socialistisk, tvärtom. Han var en kristen nationalkapitalist.

 3. Journalister följer samma 95-5 regel som alla övriga. Det som skrivs ska sälja tidningar, Ligga bra till hos ledningen, Följa mainstream, Haka på modeåsikter. Dom har också skulder på villan och personliga problem såsom exempelvis dåliga tänder, Ett uselt sexliv, Maskrosor i gräsmattan, Övervikt, Dåligt självförtroende och ett virus i datorn ibland, Massor av fina åsikter och tyckande i ett steg utan vare sig förtanke eller eftertanke. Allt nytt är också farligt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s