Journalistiskt vänstervridet positivt ledarskap av Kajsa Ekis Ekman ETC

Kajsa Ekis Ekman på ETC verkar förstå vad det handlar även om jag skulle föredra en bättre rubrik ex. ”Den enade vänstern är den som segrar”.

Jag kan inte vara mer enig när Kajsa med gott ledarskap leder oss och skriver:

”Hur ska vänstervågen kunna sprida sig om ingen hör om den? Nej, just det. Det handlar om en typ av härskarteknik som går ut på att sprida pessimism och uppgivenhet. En vänster som gråter är ingen samhällsfara. En vänster som klagar och påpekar missförhållanden, det kan tolereras. Det kan till och med vara en nyttig samhällsfunktion. En vänster som segrar däremot – det är farligt.

Men jag skulle själv vilja beskriva samma sak med mer positiva ord:

Vänstervågen sprider sig och fler ser den och hör den och förstår att vänsterpolitik har vetenskaplig grund. Vi mår alla bättre tillsammans av den, blir laglydigare och fredligare mot varann. Fler människor har börjat undersöka saker på djupet och rapporterar på ett mer objektivt sätt. De nya upplysnings-teknikerna sprider mental positivitet och motivation mellan oss alla. En vänster som beskriver den positiva jämlikhet som uppstår i världen är en samhällsnytta. Denna vänster är en nyttig samhällsfunktion. En vänster som segrar är t.o.m. nyttig för kapitalister, eftersom alla kan konkurrera och lyckas och misslyckas på lika villkor i ett mer balanserat samhälle och ändå känna trygghet, vilket egentligen är idealet för de flesta kapitalister. Alla kapitalister med självrespekt är för en renhårig hederlig kapitalism balanserad med skatter och välfärd.

Jag känner till hur man kanaliserar sin vakenhet bort från masspsykologin in i vakenhet, därför läser jag hellre Kajsa och ETC, samt annan alternativ media, än den mainstream som är styrd av ett fåtal ägare.

Låt mig förklara! När du läser olika och alternativa synvinklar från olika källor med olika sändare blir du automatiskt mer vaken och balanserad i dina egna analyser. Det är bra att du försöker analysera kritiskt och kom ihåg att sakinnehållet, analysen av ordens innebörd och fakta ska leda dig!

Den ökande skara mainstream-journalister som vågar frigöra sig och rapportera sakligt bör man givetvis uppmmärksamma, eventuelllt fokusera på dem helt en tid, åtminstone när man försöker vakna ordentligt och hjälpa varann att vakna ordentligt.

Så låt din hjärna syresättas i lugn och ro i meditation, tänk själv och tänk rätt och gör sedan som Kajsa! Skriv om det du anser är viktigt och bör uppmärksammas, det du vill se och det som berör!

Det är en positiv tillrättavisning för oss alla du kommer med idag, Kajsa, ett gott ledarskap för vänstern och jag tackar dig för den och kommer göra mer som du och använda positiva ord när jag gör det.

Ingen är felfri och ibland måste man skriva om något negativt, tillrättavisa de som gör fel, som när någon ex. beläggs med ord de själva inte håller med om och när orden inte beskriver verkligheten på ett korrekt sätt, men jag försöker ändå själv följa Dalai Lamas råd, att skriva fem saker som är positiva innan jag skriver en negativ sak, inte pga. religiositet, men för att det är mentalt friskt, logiskt och känns rätt för mig.

Låt mig idag uppmärksamma Lavrov och Ukraina återigen, mannen som sannolikt är ansvarig för att vi fortfarande har fred i Europa och som jag nominerar till Nobels fredspris.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Att fördela resurserna med vänsterpolitik löser en del av ekvationen men enligt David Attenborough behöver vi mer än så om vi vill lyckas.

3 reaktioner till “Journalistiskt vänstervridet positivt ledarskap av Kajsa Ekis Ekman ETC

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s