Vägra ta debatten? – Ja, men lev som ni lär då!

Skaffa er en ryggrad och vägra ta debatten skriver Nabila Abdul Fattah och Nazisterna försöker stjäla syre i Almedalen skriver Andreas Gustavsson båda i ETC.

Nabila tar de facto debatten och precis som Noam Chomsky eller Dror Feiler är rätt personer för att debattera Israels förslavning av de palestinska folket måste man fråga sig vem som är rätt person att debattera för invandrares nyttighet i Sverige. Får jag föreslå att ha förståndet att inte ta den debatten Nabila?

Andreas Gustavsson skriver att det är dubbelt att publicera artiklar om SvP, sedan skriver han att SvP tar sig till Almedalen för att ”störa demokratin.” ”De föraktar demokratin” skriver han dessutom. Det är ett minst sagt intressant påstående efter att jag lyssnat till deras förstamajtal: SvP är vänstervridna och för yttrandefrihet och demokrati.

För att bevisa nasizmen i SvP tar han upp att det finns våldsamma provokatörer inom SvP. Grattis. Vilka andra organisationer har inte det? Blir Vänsterpartiet stalinister om en grupp våldsverkare ur deras led provocerar på SvPs möten? Nej. Givetvis inte. Vem får egentligen er uppmärksamhet om inte det är våldsamt och spektakulärt? När får Vetenskapliga partiet er uppmärksamhet?

Men, nåväl, tänk då om Almedalen fattar ett kollektivt beslut att inte erkänna högerextremism. Då får knappast något parti vara med där eftersom de flesta riksdagspartier i sin realpolitik de facto är högerextemister, vilket jag förklarat i denna artikel. Nej det är alltså inte enbart Alliansen som har dekorimamannen i sina egna led, det är dessutom så att de andra partierna håller käften om den saken. Varför då? Högerextremism?

Godmorgon. Skiv nu något vackert om Vetenskapliga partiet för vi har överbefolkningen, dvs. världens viktigaste fråga överst på vår agenda! Varför då? För att bevara en fredlig civilisation där barnen har armar och ben kvar och kan äta sig mätta i hela världen och där vi dessutom har fler djurarter kvar i livet. Är det viktigt? Nåväl. Skriv då om det!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s