Satir – Gröna Nazistiska ekologiska bananer på Hemköp

Ironi är inte kul! Jag blir förbannad när Nazistiska Supermiljöbloggen berättar om att det nu ska rensas banan-etniskt med ekologiska bananer på Hemköp. Gröna Nazistiska ekologiska bananer är vad det är!!! Rasism mot besprutade bananer är nazism. Förbud mot GMO som skett i andra länder får vi inte ha i Sverige! Vi måste trygga jobben i vården dessutom och gärna ”skapa fler jobb” och medelst GMO-gift öka på det homosexuella beteendet.

Och hur ska det gå med canceravdelningarna runtom i sverige om ex. GMO och dess gifter inte får flöda fritt och öka i vår mat? Svara mig! De nazistiska sjuksköterskorna och läkarna som lever på sjukdom kommer bli arbetslösa och arbetslöshet föder mer nazism, det vet vi redan efter EU-medlemskapet. Självfallet ska vi ha ”tillväxt” i vårdföretagen om vi så ska fiffla med de vetenskapliga rapporterna! Ingen djävla 6-timmarsdag eller utökad ledighet! TILLVÄXT!

Här har ni en annan miljönazist, Birger Schlaug som vill ifrågasätta ”tillväxt” och ”skapandet av jobb” som om vi ska jobba mindre och njuta mer bara för att vi kan göra det?

Och hur ska det gå med invandrarna för vi behöver ju fler invandrare!? Kofi Annan är en nazist som inte vill ha befolkningstillväxt:

”Tanken att befolkningstillväxt garanterar ett bättre liv – ekonomiskt eller på annat sätt – är en myt att bara de som säljer blöjor, barnvagnar och liknande har någon rätt att tro.”
/Kofi Annan

Nazisten Kofi Annan tycker minsann vi ska sälja blöjor och barnvagnar, verkar det!?

Inte nog med det Nasisten Tenzin Gyatso anser:

”Befolkningstillväxten är väldigt mycket förknippad med fattigdom, och fattigdomen plundrar i sin tur jorden. När mänskliga grupper dör av hunger, äter de allt: gräs, insekter, allt. De hugger ner träden, de lämnar landet torrt och kalt. Alla andra angelägenheter försvinner. Det är därför de problem som vi kallar ”miljömässiga” under de närmaste 30 åren kommer att vara de svåraste som mänskligheten har att bemöta. ”
/ Tenzin Gyatso

Vad ska invandrarna äta när det bara finns ekologiska bananer kvar till svenskarna? Eller kommer det ens finnas bananer alls? Även de miljömässiga vill ju inte ens stoppa befolkningstillväxten, verkar det.

Jo. Med den exponentiella funktionens logik, med den invandring vi har kommer vi strax få svält och då får ju främst invandrarna svälta eftersom de tillhör socialgrupp 3 i högre utsträckning. Då kommer ju även invandrarna bli nazister i kampen om de ekologiska bananerna, likt schimpanser som jagar andra apor av andra raser i brist på bananer. Nej det här är grön faschism och nazism i satirisk absurdum i bananrepubliken Sverige!

MVH ;-)
Martin Gustavsson
Politisk människoapa och satiriker
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s