Gör Socialdemokraterna en ”dirty dart” på en siffra nära 0% år 2038?

Först å främst vill jag tacka för den politiskt korrekta uppmärksamheten angående Vetenskapliga partiet från PK-Jonas som är landstingspolitiker och tillhör det alltmer krympande och föråldrade politiska partiet Socialdemokraterna.

Jag vill uppmärksamma dig på att Vetenskapliga partiet inte raggar medlemmar och röster på ålderdomshem etc. såsom Socialdemokraterna gör. Vi anser att det är oetiskt. Vi är ett humanistiskt parti. Dessutom rensar vi med glädje bort personer ur partiet som inte har en aning om vad de pysslar med eller skapar oreda eller negativitet. Vi tror nämligen att Svenska folket på lång sikt kommer uppskatta gott ledarskap och mental friskhet och trenden verkar ju tala för det.

För om trenden håller i sig, med de linjärt nedväxande Socialdemokraterna, så kommer Socialdemokraterna år 2038 göra ett ”dirty dart”-dyk rakt ner på en siffra nära 0%. Det är inte en åsikt, men ett vetenskapligt ganska linjärt samband. Nedväxten verkar vara synnerligen linjär enligt valresultatet (År 2002 39,9% & 2006 35,0% & 2010 30,7%).

Det anses av många vara politisk korrekthet att spela bort pengar idag, speciellt då dessa pengar tillfaller staten och Alliansen igen och till stor del går till krig som sliter ben och armar av oskyldiga små barn, krig som Socialdemokraterna dessutom stödjer. Spelar och stödjer krig det gör Jonas tydligen med stor glädje. Han anser att det är ”politiskt korrekt”. I Vetenskapliga partiet anser vi att fred och andra mer läkande aktiviteter är mer politikst korrekt.

Att oddsen inte är goda för småpartierna, som Jonas påpekar, är absolut inte Vetenskapliga partiets fel, tvärtom. Vi har idogt arbetat för valsamverkan genom Valsamverkanspartiet i syfte att höja oddset för nya friska initiativ in i riksdagen, ex Feministiskt Initiativ som Jonas helt klart verkar ogilla.

”Jag hoppas verkligen att det går åt helvete för Feministiskt Initiativ i EU-valet”…

, skriver Jonas, vilket i min mening måste anses mindre politiskt korrekt..

Men Jonas är nog som de flesta karlar är mest, lite så där lagom i allt och att vilja att det går åt helvete för Feministiskt Initiativ är liksom politiskt korrekt om ”man” är ”man” anser vissa män. Jonas är en sådan man.

Att vara lite lagom till vänster, kalla sig ”grön”, vara hyfsat politiskt korrekt och säga sig vara ”skeptisk” och ”ateistisk” det går helt klart inom ramen för vad en man får göra idag. Det känns lagom tryggt för Jonas, verkar det. Han vill inte sticka ut hakan för långt. Det är därför han är anonym när han dessutom sticker ut lite så här lagom, antar jag?

Eftersom om han enbart är ”lagom” till vänster hoppas jag att han inte kallar sig ex. demokratisk socialist, vilket givetvis inte vore ”lagom” lämpligt trots namnet på det parti han defacto tillhör, för det gillar nog inte den neo-konservativa, mer faschistiska delen av Washington som vill invadera världen likt Hitler tillsammans med Sossar och Allians.

Jag får liksom en känsla av att han är ”grön” av det skälet att han bär en grön gammal militärmössa med öronlappar som hänger likt på en cockerspaniel och han får mig på ett mystiskt vis att tänka på låten Sveriges kompani av Eddie Medusa. Jo. Inte helt politiskt korrekt med ord som ”ballar” etc., men ändå. Så känner i alla fall jag.

Jag får helt enkelt ett brett rakt smil :-I över läpparna när en socialdemokrat kallar sig ”grön” trots att detta ger mig en djup sorg. Jag tänker givetvis på djuren och naturen även om jag tror att de flesta Socialdemokrater saknar kapacitet att förstå varför socialdemokrati är en katastrof för djuren eftersom de inte förstått den exponentiella funktionen ordentligt.

”Politiskt korrekt” i Jonas värld betyder sannolikt att han vant sig vid att läsa och rapa upp sådant som styrd och Goldman-Sachs-ägd media bestämt vara politiskt korrekt. Han har sannolikt inte undersökt ägarförhållandena och censureringsmetoderna som används på den media han hjärntvättar sig själv med för då skulle han sannolikt inte anse det vara ”politiskt korrekt” längre.

Att därför säga sig vara ”skeptisk” och ”politiskt korrekt” med de premisserna är därför lite som att jämföra ex. ”avföring” med ”jordgubbstårta”.

Att det sprutas kemikalier i luften av alla möjliga anledningar är inte det som någon ens debatterar. Det vet vi att det har gjorts, ex. genom Agent Orange, att det görs (Weather modification – Wikipedia) och kommer att göra i framtiden också.

Undersök saken i fall du har minsta tvivel om den saken! Här är ex. en pilot som träder fram via Newsvoice och här har vi en fd. FBI-chef och här har vi Miljöspecialisten Kristen Meghan som arbetat för USAF om den saken.

Det vi i vetenskapliga partiet vill veta är vad för slags besprutning som sker idag och varför. Vi har rätt att veta det och ingen svensk politiker eller militär har rätt att förtiga eller dölja detta för oss, anser vi. Det är inte moraliskt korrekt i en demokrati och måste anses var olagligt dessutom.

Så om WTC. Jag anser inte att det har med judendomen i sig, eller någon annan religion heller för den delen, att göra när giriga människor ev. tjänar pengar på sk. terrorattentat som WTC. Det är ju inte enbart vissa judar som är girigbukar, nej, sådant kortsiktigt ointelligent beteende finns ju även inom Socialdemokraterna, och helt oavsett etnisk bakgrund. Dessa girigbukar verkar inte helt förstå att pengarna har man ingen nytta av efter döden heller. Möjligen finns eftermälet kvar en tid, såsom det gör för den fantastiske Olof Palme – här med talet om fördomar.

Det jag menar är att vissa individer i samband med händelserna WTC1, WTC2 och WTC7 beter sig aningen märkligt under omständigheterna. Anser inte du det? Jag uppmanar dig som läsare att undersöka saken och tänka själv, inte enbart svälja den serverade PK-sanningen rakt av. Det finns flera frågor som är synnerligen intressanta i sammanhanget även om det eviga tjatandet om HUR WTC störtade samman döljer frågan om VEM som tjänade på det.

Så till David Duke. Jodå. Visserligen är den amerikanske David Duke ökänd för sitt Ku Klux Klan-medlemskap för 30 år sedan, men att han är anti-semit idag det anser jag inte, ej heller är han emot enskiljda judar som på olika vis motverkar folkmord medelst vit fosfor och etnisk rensning i Israel. Han är de facto alltså för alla olika ”Semiters” rätt att existera och kan därför inte betecknas som anti-semit idag. Han är för sitt eget och alla andras folks rätt att existera.

Du kallar dig Ateist och som ateist måste jag uppmana dig att se detta klipp med en fd. muslim och islamist och sedan återkomma med vad du anser är politiskt korrekt att göra åt Islam dessutom!

Javisst har jag nominerat Vladimir Putin till Nobels fredspris tillsammans med Lavrov. De har gjort ett gott jobb för att bevara freden i Östeuropa, anser jag. De nynazistiska strömningarna i NATO bör vi däremot vingklippa en aning om vi vill ha fred i världen, anser jag. Hoppas att du klickat på länkarna i den bloggposten och att du förstår engelska så att du förstår varför. Förstår du engelska?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

22 reaktioner till “Gör Socialdemokraterna en ”dirty dart” på en siffra nära 0% år 2038?

 1. Oj oj oj…
  http://avpixlat.info/2015/05/29/inizio-maj-sd-rekord/
  Socialdemokraterna 2015 26,9%

  Socialdemokraterna:
  År 2002 39,9%
  År 2006 35,0%
  År 2010 30,7%
  År 2015 26,9%

  Det ser inte helt bra ut för Socialdemokraterna. Att föra borgerlig frihandelspolitik, med samtida extrem massinvandring med medföljande ökade klassklyftor, för ett parti som heter både ”social” och ”demokrater” verkar inte helt fungera opinionsmässigt i vår svenska demokrati…

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s