Frågan, Birger, är varför sumprunkarna nu får upp takten?

Du och jag, Birger har tjatat oförtrutet om vikten av balans med naturen och berättat om det absurda med ständig ”tillväxt” när vi behöver nedväxt och balans med ńaturen. Å nu, äntligen verkar det som om poletten trillat ner hos Miljöpartiet.

Frågan, Birger, är varför sumprunkarna nu, en efter en, får upp takten? Kan vår repetition av saken, i detta fall, ha varit en pedagogisk nödvändighet? …eller handlar det om röstfiske?

Det är givetvis kul, ett riktigt framsteg att nu även de gröna tycks skakat av sig lite av det senaste decenniets vilsenhet, precis som du skriver.

Jag ser det positivt att Miljöpartiet tar upp frågan inför valet 2014 för denna fråga har potentialen att leda partiet och hela Sverige rätt på fler gröna områden om de nu bara tar den fulla konsekvensen av olika resonemang som involverar exponentiell funktion.

Kan de vara byxade till det? Kan man förvänta sig en sådan vetenskaplighet av Miljöpartiet? För det krävs det ett en högre förmåga att se samband. Det krävs ett vetenskapligt parti.

Det krävs hjärnor som kan inse hela ekvationen i sammanhanget. Godmorgon.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

2 reaktioner på ”Frågan, Birger, är varför sumprunkarna nu får upp takten?

  1. Ping: Censur eller manipulation av inlägg – Varför de gamla sumprunkarna oförtrutet gungar igång sumpen? | Vetenskapliga partiet

  2. Ping: Miljö – F.d. språkrör är oroliga för utvecklingen inom Miljöpartiet och skriver gemensam debattartikel | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.