Varför muckar NATO gräl med Ryssland?

Våra politiker vill väl ha fred i Europa? Inte vill väl media hetsa till krig? Neeeej, de flesta är goda människor och vem tjänar väl egentligen på krig?

Ni som redan är vakna, ni vet vad det handlar om.

Bankernas ägare och storfinansens ägare, som idag äger media, tjänar storkovan på krig och finansierar gärna båda sidor i vilken konflikt som helst. För att folket ska ryckas med och vilja kriga skapar de attacker på varann och skriver hetsande om ex. Putin så att folket blir motiverat att ta till vapen och gå i graven och de använder gärna religionen dessutom och skriver våldsamma strofer i den som predikas av de våldsverkare som de är i maskopi med.

De vill dessutom hemskt gärna att du som skattebetalare ska betala för ”bomb-festen” när dina egna och andras barn slits i bitar och ditt egna land slås i spillror.

Här via Blueshift har vi en religiös individ som sökt sanninngen och berättar sanningen om varför NATO nu sannolikt muckar gräl med Ryssland.

Det är en religiös person som börjat vakna. Och visst är det aningen komiskt att de religiösa i publiken, nunnorna, samtidigt inte inser att de själva, genom den överbefolkning de propagerar för, den blinda religion de dyrkar, och genom den misär de med detta skapar, samtidigt skapar de problem de sedan gnäller på.

Men rikta inte vapnen mot varann, men mot dessa sjuka individer som leder er in i krig och överbefolkning, mot de som för pengar startar krig! Fånga in dem och sätt dem på mentalsjukhus och sluta för sjutton att läsa deras dynga och titta på deras dumburk där deras lakejer poserar som journalister! Bojkotta den censurerade skiten och rösta på Vetenskapliga partiet!

Och titta för sjutton inte på fotboll! Fotboll är till för att förslava och fördumma dig. The World Coup – THIEFA vs Brazil [RAP NEWS 26]

Sluta sedan läsa er religiösa dynga dessutom! Den behövs inte. Tänkande människor uppför sig generellt sätt bättre än religiösa virrpannor och fotbolls huliganer. Seså! Släng religionen, fotbollen och andra mentala droger i sopnedkastet! Hjälp mig sedan att komma i balans med naturen i stället i Guds, Allahs eller det flygande spaghettimonstrets namn, Amen!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s